Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μαζεύει ιστορίες στο «mazi-ta-fagame.gr»

Στον... «αέρα» του διαδικτύου βγήκε η ιστοσελίδα του πρώην υπουργού Θεόδωρου Πάγκαλου mazi-ta-fagame.gr προκειμένου να μπορέσουν και οι πολίτες να καταθέσουν τις μαρτυρίες τους, αλλά και ιστορίες που οι ίδιοι γνωρίζουν για υποθέσεις κακοδιαχείρισης που αφορούν το Δημόσιο, αλλά και να μπορέσει ο πρώην υπουργός να τεκμηριώσει το «μαζί τα φάγαμε».

Εως τώρα οι ιστορίες που μπορεί να δει ο επισκέπτης είναι κυρίως ειδήσεις που έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα μέσα και έχουν να κάνουν με θέματα διαφθοράς, οικονομικών σκανδάλων, μισθών που δίνονται από το Δημόσιο κλπ. 
Φυσικά στο site μπορεί ο αναγνώστης να δει και να διαβάσει την περίφημη δήλωση που είχε κάνει ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος στη Βουλή στις 21 Σεπτεμβρίου του 2010 «Η απάντηση εις την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας «πώς τα φάγατε τα λεφτά», που μας ρωτάει ο κόσμος είναι αυτή: Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής».

Επιπλέον οι επισκέπτες της σελίδας μπορούν να δουν και το εξώφυλλο από το ηλεκτρονικό βιβλίο του Θεόδωρου Πάγκαλου, το οποίο όπως μας ενημερώνει το site θα είναι έτοιμο σε λίγο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...