Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ο «κωλοτούμπας» και η... Κομανέτσι!

Διάλογοι... υψηλού πολιτικού επιπέδου -από εκείνους που, από το φθινόπωρο και μετά, θα ακούμε μάλλον με μεγαλύτερη συχνότητα-καταγράφηκαν στη χθεσινή συζήτηση του νομοσχεδίου για τα πανεπιστήμια, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Πρωταγωνιστές, εν προκειμένω, ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης και ο συνάδελφός του των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς...

«Γελοιότητα»

Ολα άρχισαν όταν βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφεραν ότι τόσο το νομοσχέδιο Αρβανιτόπουλου όσο και ο νόμος Διαμαντοπούλου απορρέουν από την υποχρηματοδότηση των πανεπιστημίων, που προωθεί η τρόικα. Η απάντηση ήρθε από τον Αδ. Γεωργιάδη, ο οποίος έκανε λόγο για «γελοιότητα», θυμίζοντας ότι τόσο ο Π. Καμμένος όσο και ο Κ. Μαρκόπουλος είχαν υπερψηφίσει, ως βουλευτές της ΝΔ, τον νόμο Διαμαντοπούλου. Η απάντηση δεν άρεσε, φυσικά, στους Ανεξάρτητους Ελληνες, οπότε ο βουλευτής Μαριάς πήρε τον λόγο, θυμίζοντας με τη σειρά του ότι ο Αδ. Γεωργιάδης «έκανε τη μεγάλη κωλοτούμπα από τον ΛΑΟΣ στη ΝΔ».
  • Στη συνέχεια τον λόγο ξαναπήρε ο Αδ. Γεωργιάδης, ο οποίος είπε απευθυνόμενος στον Ν. Μαριά: «Στα νιάτα σας ήσασταν στο ΚΚΕ (μ-λ), μετά στο ΠΑΣΟΚ, αργότερα στον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα στους Ανεξάρτητους Ελληνες. Αν εγώ είμαι κωλοτούμπας, εσείς είστε η Νάντια Κομανέτσι με μούσια!».
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...