Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης έγινε για πέμπτη φορά πατέρας

Το πέμπτο του παιδί απέκτησε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο οποίος είναι παντρεμένος με την πρώην ευρωβουλευτή Μαίρη Ματσούκα.

Ο πανευτυχής πατέρας απουσίασε αυτό το διάστημα από τα εσωκομματικά δρώμενα στο ΠΑΣΟΚ λόγω και του ευτυχούς γεγονότος της γέννησης του νέου του παιδιού. Οι σχέσεις του με την ηγεσία του κόμματος είναι εξαιρετικά τεταμένες και αναμένεται με ενδιαφέρον ποιά στάση θα κρατήσει στη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ο κ. Χρυσοχοίδης πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ από την ώρα που συμμετέχει στην κυβέρνηση θα πρέπει να στηρίζει πραγματικά το κυβερνητικό έργο και όχι να καταφεύγει σε επικοινωνιακά παιχνίδια φοβούμενο το πολιτικό κόστος, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα, όπως πιστεύει, να μη συνεισφέρει στη χώρα και ταυτόχρονα να μην αποφεύγει το πολιτικό κόστος.

Το τελευταίο επεισόδιο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο οποίο οι δυο άνδρες αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις («Φύγε από δω» του είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ) απομάκρυνε το κορυφαίο στέλεχος και πρώην υπουργό από τα κομματικά δρώμενα. Ο κ. Χρυσοχοίδης είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και παρά την έντονη σύγκρουσή του με τον κ. Βενιζέλο δεν θέλησε να παραιτηθεί εκτιμώντας ότι είναι καθήκον του να αναπτύξει αξιόπιστη κοινοβουλευτική παρουσία στην κρίσιμη συγκυρία που βρίσκεται η χώρα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...