Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Κατριβάνου (ΣΥΡΙΖΑ) για Κουκούτση (Χρυσή Αυγή) «Είδα ένα μαινόμενο άντρα που έμοιαζε με μπράβο»

Την επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή της Χρυσης Αυγής Δημήτρη Κουκούτση στο προαύλιο της Βουλής περιέγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου λίγες μέρες μετά το απίστευτο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Αθηνά 984 είπε τα εξής: «Ήμασταν ο δημοτικός σύμβουλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ Πέτρος Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος της πακιστανικής Κοινότητας, Τζαβέντ Άσλαν. Κατεβήκαμε τα σκαλοπάτια της Βουλής και βρισκόμασταν στο προαύλιο, όπου είδαμε έναν μαινόμενο άντρα ,που έμοιαζε με μπράβο, να κινείται κατά πάνω μας, μέσα στο προαύλιο της Βουλής, να πιάνει τον Πακιστανό πρόεδρο και να τον σπρώχνει. Μπήκε ο κ. Κωνσταντίνου στη μέση, πήγε να τον χτυπήσει, μπαίνω εγώ στη μέση και την ώρα που με είχε αρπάξει και ετοιμαζόταν να μου ρίξει μπουνιά, προφανώς, παρενέβη και η φρουρά, που τον συγκράτησε. Τρεις άνθρωποι τον συγκράτησαν, διότι ήταν εξαιρετικά μεγαλόσωμος κύριος. Τότε μάθαμε ότι είναι ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης. 

Το γεγονός ήταν σοκαριστικό και από πλευράς μας δεν υπήρξε καμία πρόκληση. Σήμερα θα κάνουμε διάβημα στον πρόεδρο της Βουλής για το περιστατικό. Αυτό που θέλω να πω επίσης είναι ότι το συμβάν καταδεικνύει ότι η βία της Χρυσής Αυγής δεν έχει όρια. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν κανένα περιορισμό, ούτε καν στον περίβολο του κοινοβουλίου. Δηλαδή είναι μια απειλή για όλους μας, ένας Έλληνας βουλευτής να ετοιμάζεται να χτυπήσει μια Ελληνίδα βουλευτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...