Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Παπαδημούλης: Οταν δω τον Δρίτσα από κοντά θα του κάνω κάποιες παρατηρήσεις...

Αρνήθηκε να κάνει κάποιο δημόσιο σχόλιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, για τη διαφορετική γραμμή που κράτησε ο βουλευτής του ίδιου κόμματος, Θοδωρής Δρίτσας, για το θέμα της φοροδιαφυγής. Τόνισε ωστόσο ότι όταν θα τον δει από κοντά, θα του κάνει κάποιες παρατηρήσεις...

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα», ο κ. Παπαδημούλης, ερωτώμενος για το θέμα, ανέφερε πως δεν θέλει να κάνει κανένα δημόσιο σχόλιο «για την προσωπική δήλωση του τοπικού μας βουλευτή. Οταν βρεθούμε με τον Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος δεν είναι ο αρμόδιος για την οικονομική μας πολιτική, έχω να του κάνω αρκετές παρατηρήσεις».

«Νομίζω ότι η κριτική είναι σωστή για το επικοινωνιακό σόου, τις υπερβολές από πλευράς κρατικών και κυβερνητικών χειρισμών. Νομίζω ότι σε όλες μας τις ανακοινώσεις και σε όλες τις δηλώσεις όλων των στελεχών του Συνασπισμού, αυτό που λέμε στο πρόγραμμά μας εναντίον της φοροδιαφυγής και υπέρ της φορολογικής δικαιοσύνης, πρέπει να φαίνεται και να τονίζεται. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω», συνέχισε ο κ. Παπαδημούλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επίσης, δεν έκρυψε τη δυσφορία του για την επιστολή του Αλέξη Μητρόπουλου να συγκληθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών περί χρεοκοπίας, λέγοντας «με αυτή την έννοια, η επιστολή που έμαθα ότι απευθύνθηκε προς τον πρόεδρο του κόμματος παραβιάζει ανοιχτές θύρες. Είμαι βέβαιος ότι όπως με συλλογικότητα και αίσθημα ευθύνης, παρά τις επιμέρους καμιά φορά αρρυθμίες, πετύχαμε το άλμα μέσα σε λίγους μήνες από το 4,5 στο 27%, έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ με συλλογικότητα, με ωριμότητα, με ευθύνη θα αντιμετωπίσει και τις προκλήσεις της επόμενης περιόδου».

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία 24ωρα έχει ξεσπάσει έντονη διχογνωμία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τόσο τις δηλώσεις για τη χρεοκοπία, όσο και τη φοροδιαφυγή. Σε δηλώσεις του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, επέρριψε για τα γεγονότα ευθύνες στην κυβέρνηση μιλώντας για σόου αυταρχισμού, χωρίς να καταδικάζει την φοροδιαφυγή που φέρεται να γίνεται στο τουριστικό νησί, το οποίο ανήκει στην εκλογική του περιφέρεια.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης καταδίκασε με σκληρό τρόπο τα όσα έγιναν στο νησί με αφορμή τον φοροφυγά εστιάτορα, χαρακτηρίζοντας «απεχθές» το υποτιθέμενο δίκιο του Υδραίου φοροφυγά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...