Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Γεννηματά: Η 3η Σεπτέμβρη ανήκει στο ΠΑΣΟΚ – Σοβαρό ατόπημα η αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ

Για την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Νίκαια στις 3 του Σεπτεμβρίου, η αφίσα της οποίας, θυμίζει πολύ από το ΠΑΣΟΚ του 1980, μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία τόνισε πως αρχικά θεώρησε πως πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο.

Την ίδια ημέρα, στα γενέθλια δηλαδή του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος θα παρουσιάσει το νέο έμβλημα του καθώς και τους νέους άξονες πολιτικής στο Μουσείο Μπενάκη.

Η Φώφη Γεννηματά ενοχλήθηκε από την αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία αναγράφεται το εξής σύνθημα: «Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση». «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι πρόκειται για κακόγουστο αστείο. Δεν πίστευα πως είναι αληθινό. Εάν αυτό είναι σε γνώση πράγματι του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, εγώ θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ατόπημα. Η αριστερά πορευόταν και πρέπει να πορεύεται με κάποιες βασικές αρχές. Μία από αυτές είναι ο σεβασμός στις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις. Η 3η Σεπτέμβρη ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, και αυτό δεν είναι κάτι που είναι διαπραγματεύσιμο και συζητήσιμο. Το γνωρίζουν όλοι. Από κει και πέρα δε μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να παίζει καθημερινά 'πάρ΄τα όλα'.», είπε εκπρόσωπος του κόμματος στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...