Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ο γαλάζιος βιζιτοκυνηγός και ο τιμοκατάλογος των Celebrity συντρόφων του!!!

Είναι γνωστό ότι οι μπούληδες που κληρονομούν-για παράδειγμα- μεγάλη περιουσία από τον μπαμπά, όπως πολλά ακίνητα, ή τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό έχουν μια κάπως αλαζονική συμπεριφορά. Ακόμη κι όταν έχουν τα μαύρα τους τα χάλια εμφανισιακά μπορούν πληρώνοντας φυσικά και πάντα να πάρουν την επιβεβαίωση που τους λείπει.Και όταν εννοούμε πληρώνοντας δεν εννοούμε για ψυχοθεραπεία αλλα πληρώνοντας βίζιτες και μάλιστα όχι μία αφου ο συγκεκριμένος γαλάζιος πρωην βουλευτής αρέσκεται στις ομαδικές αποδράσεις. Απο μικρός στην πολιτική-αφού έφαγε σπρώξιμο και από την μαμά-έδινε το παρών σε εκδηλώσεις και κρατούσε ψηλά το λάβαρο της οικογένειας. Το τζάκι που λένε και οι μυημένοι. Λέγεται μάλιστα ότι ο πρωταγωνιστής μας κάποια στιγμή στη ζωή του δοκίμασε και την συντροφιά των αγοριών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πώς εκείνο το διάστημα ψιθυριζόταν σε πολιτικά πηγαδάκια ο έρωτας του για ηγέτη κόμματος. Όταν όλα αυτά έγιναν γνωστά στη γαλάζια παράταξη, κάποιοι φρόντισαν να τον υποβαθμίσουν πολιτικά.

Τι κάνει ο τυπάκος; Ο «κύριος» αφου νοίκιαζει την εκάστοτε κοπέλα και ικανοποιείται σεξουαλικά ζητά μέσω αυτής-της εκάστοτε- να γνωρίσει κι άλλες βίζιτες. Προφανώς δε θέλει πολλά πολλά με νταβτατζήδες, εκτιμώντας πώς έτσι θα διαφυλάξει το χούι του. Την ίδια στιγμή διατηρεί σχέση με γνωστή διαιτολόγο που είναι μόνιμα στη γύρα και ψάχνει πλούσιο άντρα. Κατάντια. Αλλά δεν ικανοποιείται με τίποτε. Πριν λίγο καιρό πέρασε απο τη διαιτολόγο σε Γυμνάστρια-βίζιτα των 300 ευρώ. Μόνο που εκεί έπεσε στα δύσκολα. Το κορίτσι τον ερωτεύτηκε και τον έψαξε λίγο παραπάνω. Όταν κατάλαβε ότι ο σύντροφός της έχει κολλήσει βαρέα και ανθυγιεινά στη Βίζιτα του ζήτησε ή μάλλον τον υποχρέωσε να βγει σε κανάλι της Βορείου Ελλάδος και να παραδεχτεί τον έρωτά του αποκλειστικά και μόνο γι΄αυτήν. Βλέπετε ακόμη και μεταξύ των πληρωμένων κυριών υπάρχει ανταγωνισμός.

Σήμερα ο γαλάζιος βιζιτοκυνηγός ξέπεσε γιατί όχι μόνο έχασε την πολιτική διαδρομή του αλλά απο τα σαλόνια και τις κόρες των επιχειρηματιών έπεσε στα αλώνια και στη βίζιτα wanna be famous γυμνάστρια. Μια γυμνάστρια που λένε κάποιες πολύ κακές γλώσσες πώς έχει στο παλμαρέ της και sex tapes τα οποία κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Εγώ δεν έχω δει κάτι ωστόσο. Απ’ότι φαίνεται ο κύριος είχε αδυναμία σε celebrities για να ικανοποιήσει τον αρρωστημένα ανικανοποίητο εγωισμό του. Όταν μεγαλώνεις ώς μπούλης και κακομαθημένος…αυτά παθαίνεις!

 gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...