Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Τατσόπουλος: Θα λέω τους μαλάκες μαλάκες και τους φασίστες φασίστες

Την δική του απάντηση για την «ιδιότυπη καραντίνα» στην οποία μπαίνουν, όπως υποστηρίζει, οι εκλεγμένοι πολιτικοί έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, τονίζοντας ότι η πολιτική ορθότητα τους επιβάλλει να προσέχουν το λεξιλόγιό τους σαν... Ουρσουλίνες Καλόγριες.

Συγκεκριμένα ο συγγραφέας ανάρτησε ένα σχόλιο στη σελίδα του στο Facebook με το οποίο καταφέρεται εναντίον της πολιτικής ορθότητας που μετατρέπει -όπως γράφει- τους βουλευτές σε «σάκους του μποξ» καθώς δεν τους επιτρέπει να μιλούν όπως θέλουν και να λένε τους «μαλάκες μαλάκες» και τους «φασίστες φασίστες» διαφορετικά θα κατηγορηθούν ότι δεν σέβονται τους ψηφοφόρους τους.

Διαβάστε το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου:

«Ξέρετε, όταν κάποιος βγαίνει βουλευτής, μπαίνει ταυτόχρονα σε μια ιδιότυπη καραντίνα. Δεν μπορεί να αποκαλεί πια τους μαλάκες μαλάκες και τους φασίστες φασίστες, διότι η πολιτική ορθότητα επιβάλλει να προσέχει το λεξιλόγιό του σαν Ουρσουλίνα Καλόγρια έως ότου αποθεραπευτεί -τουτέστιν, πάψει να είναι πια βουλευτής. Ταυτόχρονα, πρέπει να υπομένει στωικά σαν σάκος του μποξ το χτύπημα και το υβρεολόγιο του κάθε μαλάκα και του κάθε φασίστα, ειδάλλως ο κάθε μαλάκας και ο κάθε φασίστας θα αρχίσει να ωρύεται ότι ο βουλευτής δεν σέβεται τους ψηφοφόρους του. Καλά, μαλάκες και φασίστες, δεν το συζητώ. Ψάχνετε, λέμε, για μεγάλα κορόιδα».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...