Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ερωτική κρουαζιέρα στο Αιγαίο για τον Σπηλιωτόπουλο και τη Λεονάρδου

Ανανεωμένοι, χαμογελαστοί και πολύ ερωτευμένοι συνεχίζουν τις διακοπές τους ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η Νάνσυ Λεονάρδου. Το ευτυχισμένο ζευγάρι, μετά τη Μύκονο, βρέθηκε στην Πάτμο για τις τελευταίες βουτιές του φετινού καλοκαιριού.Οι δυο τους διέμειναν σε σπίτι στην περιοχή Κάμπος, η οποία είναι μία από τις ομορφότερες της Πάτμου, και ήταν φιλοξενούμενοι φίλων, με τους οποίους έδειχναν να κάνουν πολύ καλή παρέα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί της Αποκάλυψης.

Ο βουλευτής και η σύντροφός του κυκλοφορούσαν με ένα τζιπ, με το οποίο επισκέφθηκαν ακόμα και το πιο απομακρυσμένο χωριουδάκι του νησιού, καθώς ήθελαν να ανακαλύψουν όλες τις ομορφιές της Πάτμου. Μαζί με την παρέα τους ανακάλυπταν απόμερες παραλίες για να κάνουν τις βουτιές τους, αλλά και μικρά ταβερνάκια δίπλα στο κύμα για να απολαμβάνουν θαλασσινούς μεζέδες.

Οι δυο τους επισκέφθηκαν και το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου, που βρίσκεται χτισμένο στην κορυφή του βουνού και περιβάλλεται από τη Χώρα του νησιού. Ο βουλευτής και η εφοπλίστρια αγαπημένη του από την πρώτη μέρα παρουσίας τους στο νησί,  αποφάσισαν να μείνουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Σπάνια εμφανίζονταν σε κοσμικά μέρη και απέφευγαν τις πολύβουες παραλίες και τα στέκια των επωνύμων.

Ο φωτογραφικός φακός της Real life εντόπισε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τη Νάνσυ Λεονάρδου, μαζί με την παρέα τους σε ταβέρνα της περιοχής Σκάλα. Η Νάνσυ Λεονάρδου συχνά αγκάλιαζε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο κι εκείνος ανταποκρινόταν με τρυφερότητα. Στο συγκεκριμένο ταβερνάκι η παρέα απόλαυσε θαλασσινούς μεζέδες με καλό κρασί, ενώ έφυγαν αργά το απόγευμα, δείχνοντας να έχουν περάσει πολύ καλά.

Η μεγάλη παρέα του Άρη Σπηλιωτόπουλου και της Νάνσυς Λεονάρδου εθεάθη αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των δεκαήμερων διακοπών της στην Πάτμο να απολαμβάνει βουτιές και ηλιοθεραπεία στις παραλίες του Κάμπου και του Γερανού, δύο από τις ωραιότερες του νησιού. Τα μεσημέρια, μετά από αρκετές ώρες στη θάλασσα, όλοι μαζί κατέληγαν σε κάποια ταβέρνα για φρέσκο ψάρι και καλό κρασί. Όσο για τις βραδινές τους εξόδους, αυτές ήταν περιορισμένες. Το ζευγάρι προτιμούσε να βγαίνει για ποτό στη Χώρα και μόνο αργά το βράδυ, που δεν υπήρχε συνωστισμός.


Πηγή: Real life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...