Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ο Παπανδρέου διαψεύδει την «δημοκρατία» για τις χλιδάτες διακοπές

Διαψεύδει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, το δημοσίευμα της εφημερίδας «δημοκρατία» που τον εμφανίζει να πέρασε μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών σε σουίτα ξενοδοχείου για την οποία κατέβαλε το ποσό των 1.020 ευρώ τη βραδιά.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, το εν λόγω δημοσίευμα «ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια και την πραγματικότητα».
Οπως διευκρινίζεται, ο Γιώργος Παπανδρέου με τη σύζυγό του Αντα, όντως διαμένουν σε ξενοδοχείο της περιοχής των Χανίων, «αλλά το τίμημα που καταβάλουν είναι απείρως μικρότερο από το αναφερόμενο στα δημοσιεύματα».
Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, προς γνώση όλης της αλήθειας, ο πρώην πρωθυπουργός, «ζήτησε να καταβάλει το σχετικό τίμημα παρά την αρχική πρόταση εκ μέρους της διεύθυνσης του ξενοδοχείου για φιλοξενία του».
Το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε επιτίθεται  στην εφημερίδα «δημοκρατία», λέγοντας πως  σε ότι αφορά την εν λόγω εφημερίδα «εδώ και πολύ καιρό δεν έχει πλέον καμία σημασία το τι γράφει για τον Γιώργο Παπανδρέου. Η ανακοίνωσή μας της 5ης Αυγούστου 2012, για άλλο κατάπτυστο δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, τα λέει όλα».
Συνεχίζοντας, αναφέρεται ότι «αυτή τη φορά όμως, έχει σημασία η γραμμή αναπαραγωγής της δήθεν είδησης, χωρίς διασταύρωση, χωρίς καν να επιδιώξουν να μάθουν την αλήθεια, που μαρτυρά με σαφήνεια τους πρόθυμους να συμβάλλουν για τους δικούς τους γνωστούς λόγους στη λάσπη κατά του Γιώργου Παπανδρέου».
«Θα θέλαμε όμως με την ευκαιρία αυτή, να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι, είναι σε εμάς απολύτως γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι δήθεν υπηρέτες της αλήθειας και της δικαιοσύνης κόπτονται» προσθέτει η ανακοίνωση ενώ αμέσως μετά, θέλοντας να τους δώσουν τη δική τους απάντηση, οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού προχωρούν σε μια ανασκόπηση του έργου του πρώην πρωθυπουργού, για το διάστημα που βρέθηκε στο τιμόνι της χώρας: «Ο,τι και να λένε οι εκπρόσωποι της φαυλοκρατίας, με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, οι Έλληνες καταφέραμε επί δύο χρόνια να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια και μέσα στο ευρώ, όταν η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ είχε λιποτακτήσει, όταν όλοι στο εξωτερικό μας είχαν τελειωμένους και όταν κανονικά η Ελλάδα, ο κάθε Έλληνας, θα είχε ζήσει την εθνική τραγωδία της βίαιης χρεοκοπίας από το Μάϊο του 2010. Και μάλιστα, τα καταφέραμε στις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Με το πρωτογενές έλλειμμα στα 25 και όχι στα 4-5 δις ευρώ, που καταφέραμε να είναι σήμερα, με πολιτική σύγκρουση στην Ελλάδα για τις μεγάλες και απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, την οποία πρωτίστως καλλιεργούσαν όσοι σήμερα παριστάνουν τους τιμητές, χωρίς κυβερνητική συνεργασία, χωρίς Ολάντ, χωρίς Μόντι στην Ε.Ε.. Χωρίς μια επιθετικά δραστήρια ΕΚΤ στις αγορές ομολόγων, χωρίς την κατανόηση ότι το πρόβλημα δεν είναι απλά η Ελλάδα αλλά οι αδυναμίες της Ευρωζώνης».
«Είναι, λοιπόν, κατανοητοί οι φόβοι των εμπνευστών και των συγγραφέων αυτών των ρυπαρογραφημάτων, που υπερβαίνουν κατά πολύ αυτούς της επιβεβαίωσης των επιλογών του Γιώργου Παπανδρέου, που κάθε μέρα βλέπουν ότι αναδεικνύει η ίδια η πραγματικότητα» καταλήγει η ανακοίνωση.
Παράλληλα μέσω της εν λόγω ανακοίνωσης διαψεύδεται και άλλο δημοσίευμα της εφημερίδας «δημοκρατία» που τον εμφάνιζε να επισκέφθηκε νεροτσουλήθρες στη Λευκάδα. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται  «όσο και αν κάποιοι το επιχειρούν, δεν είναι δυνατόν να μέμφονται την επίσκεψη σε ένα νησί, που αν και ο Γιώργος Παπανδρέου αγαπά ιδιαίτερα, ωστόσο δεν το επισκέφθηκε. Ας προσέξουν, λοιπόν, να μη γλιστρήσουν».

1 σχόλιο:

  1. 1. Ποιος μιλάει για φαυλοκρατία; Αυτός που τη βρήκε, τη συντήρησε και τη ΘΕΟ-μεγάλωσε…
    2. Να δώσει ΑΜΕΣΩΣ το γενικό εκκαθαριστικό ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ (των ποσών, ως πολιτικός) στη δημοσιότητα, αυτός και τ’ πολιτικά υποκείμενα, να δούμε το ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ, ΕΔΩ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ…γιατί ο κοινός θνητός (συνταξιούχος, μισθωτός…) ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑΑΑ….
    Δεν τρώνε μόνο από τα κλοπιμαία, που τα έχουν καταχωνιάσει, ΑΛΛΑ από τη MH καταβολή TΩΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΩΝ ΦΟΡΩΝ… που ψήφισαν ( ΝΟΜΙΜΑ) με … κωδικούς…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, δεν το γνωρίζουν οι πολίτες…
    ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ…ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...