Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Γιατί ο Βενιζέλος κόβει δυο ακτίνες από τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ

Αλλαγή ακόμη και στον ήλιο του ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει το ΠΑΣΟΚ ενόψει της ανασυγκρότησης της παράταξης που έχει ξεκινήσει μετά τις εκλογές του Ιουνίου. Στην μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Μουσείο Μπενάκη ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα παρουσιάσει και τον νέο ήλιο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος θα επανέλθει στις αρχικές επτά ακτίνες από τις εννιά που έχει σήμερα.

Οι ακτίνες θα αντιστοιχούν στους ισάριθμους άξονες πολιτικής στους οποίους θα δώσει έμφαση το ΠΑΣΟΚ, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Τα Νέα.

Στην οδό Πειραιώς, στο Μουσείο Μπενάκη θα παρουσιαστεί και η νέα διακήρυξη του κόμματος η οποία καταρτίζεται όλο το τελευταίο διάστημα.

Στην εκδήλωση για τον εορτασμό των γενεθλίων του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του στις 3 Σεπτέμβρη 1974 θα κληθούν όλα τα ιστορικά στελέχη του Κινήματος. Με ενδιαφέρον αναμένει η ηγεσία του κόμματος να διαπιστώσει αν θα προσέλθει στην εκδήλωση ο Κώστας Σημίτης, από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς και τα κορυφαία στελέχη και πρώην υπουργοί που έχουν πάρει αποστάσεις από τη νέα ηγεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...