Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ένα λουλούδι στο μνήμα του Λεωνίδα Κύρκου

Ένα λουλούδι άφησαν σήμερα το απόγευμα, στο μνήμα του Λεωνίδα Κύρκου στο Α' Νεκροταφείο, στο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του, ο γιός του Μίλτος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ηγετικά στελέχη του κόμματος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αρκετοί άλλοι που συνοδοιπόρησαν με τον ιστορικό ηγέτη της Ανανεωτικής Αριστεράς, αλλά και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης.
Όπως εξήγησε ο γιος του Λεωνίδα Κύρκου, «η σημερινή συνάντηση μνήμης είναι για να θυμηθούμε τον άνθρωπο Λεωνίδα. Τον πολιτικό Λεωνίδα θα τον τιμήσουμε το φθινόπωρο, με μια εκδήλωση για την Αριστερά και την κρίση και την συμμετοχή της στην κυβέρνηση», αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Στη σεμνή τελετή παρέστη ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μαζί με την Φώφη Γεννηματά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και Νίκος Συρμαλένιος, βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και φίλοι του εκλιπόντος.

Όλοι άφησαν ένα λουλούδι και απέτισαν φόρο τιμής στον ιστορικό ηγέτη της Αριστεράς.

Ο Φώτης Κουβέλης σε σύντομη δήλωση ανέφερε ότι
«Ήρθαμε να τιμήσουμε, για άλλη μια φορά, τον αγαπημένο μας φίλο και σύντροφο Λεωνίδα Κύρκο.

Ένας χρόνος από τότε που έφυγε σωματικά από κοντά μας , αλλά ο Λεωνίδας είναι πάντα παρών μέσα στην κοινωνία, μέσα στην αριστερά, μέσα στις διεκδικήσεις, μέσα στα οράματα των ανθρώπων της εργασίας, των πολιτών. Η μνήμη του θα είναι για μας πάντα ζωντανή. Θα είναι μνήμη που θα μας καθοδηγεί, μνήμη που θα μας εμπνέει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...