Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Σοβαρό επεισόδιο Βενιζέλου – Χρυσοχοΐδη στην Ιπποκράτους

Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στην Ιπποκράτους μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αφορμή την πολιτική ακολουθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί αναβρασμός μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, αλλά και μετά το πέρας της ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο για την Βουλή. Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε τελικά, ωστόσο ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αλλά και άλλοι τέσσερις βουλευτές του κόμματος καταψήφισαν επί της αρχής το νομοσχέδιο.

Κατά την διάρκεια σύσκεψης που συγκάλεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Ιπποκράτους, μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είχε έντονη αψιμαχία με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε στον κ. Βενιζέλο πως την πολιτική που ακολουθεί αυτήν την στιγμή, θα την χρεωθεί δυστυχώς το κόμμα και πως θα έπρεπε να κάνει όσα είναι δυνατά προκειμένου να σωθεί η χώρα.

«Την ίδια στάση κρατάς σε όλα τα θέματα. Το ίδιο έκανες και στην Παιδεία... Υπονομεύεις συνεχώς την παράταξη!», απάντησε ο κ. Βενιζέλος.

«Να το πάρεις πίσω αυτό!», είπε οργισμένος ο κ. Χρυσοχοΐδης.

«Δεν το παίρνω. Πήγαινε από δω!», συνέχισε ο κ. Βενιζέλος, με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να απαντά,
«Εσύ να φύγεις από δω...».

«Φύγε!», του είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τελικά ο κ. Χρυσοχοΐδης αποχώρησε από την αίθουσα.

Νωρίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος αντάλλαξε βαριές κουβέντες και με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα κατά την διάρκεια της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...