Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Απαντήσεις Γ.Παπανδρέου σε δημοσιεύματα

Την αντίδραση του Γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου προκάλεσαν δημοσιεύματα για το πρόσωπο του, τα οποία και χαρακτηρίζονται κατασκευασμένα.

Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η ανακοίνωση-απάντηση
σε δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, όπου ο κ. Παπανδρέου εμφανιζόταν ως επίδοξος αγοραστής εξοχικού στη Σκιάθο. Μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για «αθλιότητα», αλλά και για «απύθμενο θράσος» των υπεύθυνων, αλλά και των συντακτών της εφημερίδας, οι οποίοι -όπως επισημαίνεται- εντάσσονται στην χορεία εκείνων που κατασκευάζουν ειδήσεις για τον κ. Παπανδρέου, διότι «προφανώς έχουν τους λόγους τους».
Τα γραφείο του πρώην πρωθυπουργού αναφέρθηκε και σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία» σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες ημέρες ο πρώην εκπρόσωπος της χώρας στο ΔΝΤ Παναγιώτης Ρουμελιώτης.
Το γραφείο του κ. Παπανδρέου κάνει λόγο για «μια σκόπιμη από κάθε άποψη παραπληροφόρηση και παραπλάνηση με κοινή βάση την αθλιότητα». Ξεκαθαρίζει επίσης πω δεν υπήρξε καμία επικοινωνία του κ. Παπανδρέου με τον κ. Ρουμελιώτη, ούτε απευθείας ούτε με κάποιο ενδιάμεσο.
Το γραφείο του κ. Παπανδρέου καλεί τους εμπνευστές παρόμοιων δημοσιευμάτων «να απευθυνθούν στον σημερινό πρωθυπουργό, που και αυτός τώρα πια είναι υποχρεωμένος να διαχειρίζεται τα καταστροφικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης Καραμανλή», ενώ για την εφημερίδα αναφέρει ότι «ειδικεύεται σε πάσης φύσεως κατασκευές εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου».
Όσον αφορά εξάλλου τα δημοσιεύματα περί μετακίνησης του πρώην πρωθυπουργού με πλοίο στο Αιγαίο, χωρίς εισιτήριο, από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού αναφερόταν ότι «τα δημοσιεύματα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...