Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Τι έγραφε σε Διαμαντοπούλου και Τσίπρα ο ληστής της Πάρου

Λάτρης των social media είναι ο 29χρονος συλληφθείς για τη ληστεία σε τράπεζα της Πάρου και τη δολοφονία του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα.

Ο Αναστάσιος Θεοφίλου από τη Θεσσαλονίκη διατηρούσε λογαριασμό σε Facebook και Twitter και δύο μπλογκ, τα οποία μάλιστα ανανέωνε συχνά με διηγήματα στα οποία κυριαρχούσε το μίσος για την αστυνομία, την αστική τάξη, την εργασία αλλά και η αγάπη για τη βία και το αίμα.

Ο λογαριασμός του στο Twitter είναι @paranoiriko και διατηρεί επίσης το μπλογκ http://paranoiriko.blogspot.gr και τη σελίδα http://paranoiriko.tumblr.com/.

Από τότε που έγιναν γνωστά τα στοιχεία του, οι ιστοσελίδες του δέχονται καταιγισμό επισκέψεων και αρνητικών σχολίων.

Ανάμεσα στα άρθρα που του έχουν κινήσει το ενδιαφέρον και έχει ποστάρει είναι τα "Πορτρέτα κρατουμένων του 19ου αιώνα και εγκληματολογική ανθρωπολογία" και το "Εργοδότης πυροβόλησε μετανάστη και τον κράτησε κλειδωμένο για να μη μιλήσει".

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα διηγήματά του στα προσωπικά του μπλογκ, τα οποία ξεσκονίζουν και οι ειδικοί της ΕΛΑΣ.

Σε ένα από αυτά που ονομάζει "Τελετουργία σε τέσσερις πράξεις" περιγράφει τη ληστεία μίας τράπεζας: "Ο διευθυντής παριστάνει τον φιλικό. Πιστεύει ότι μπορεί να μιλήσει την γλώσσα των ληστών.

Οι ληστές αδιαφορούνε σε ποια γλώσσα θα υπακούσει ο διευθυντής.

Σαφείς και κοφτές εντολές σε τόνο:

Δεν είμαστε φίλοι.

Γάμα την κωλοτράπεζα και σκέψου την ζωή σου.

Μην την λυτρώσεις. μην πάρεις πάνω σου τα κρίματα της.

Υπακούει.

Οι κρόταφοι του διευθυντή έχουν σταγόνες ιδρώτα.

Ο ιδρώτας στους κροτάφους των ληστών δεν φαίνεται".

Τα tweets σε πολιτικά στελέχη

Στο λογαριασμό του στο Twitter έχει 150 followers και εκείνος ακολουθεί 113 άτομα.

Εχει στείλει tweet και στην πρώην υπουργό Αννα Διαμαντοπούλου @adiamantopoulou "γλυκούλα μου! τραβάς κι εσύ τον δικό σου Γολγοθά πάνω στα πτώματα μας... κουράγιο!", ενώ ενδιαφέρον του προκαλούσε και ο κ. Τσίπρας.
  Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών έγραψε: "δεν είπαμε να κάνουμε επανάσταση. Σύριζα είπαμε να βγάλουμε στις εκλογές γαμώ τον μπελά μου. ούτε γι αυτό δεν είναι ικανός αυτός ο λαός;;;!".

Επίσης προεκλογικά έγραφε για τον κ. Τσίπρα: "αν βγει ο Τσίπρας πρέπει να κάνει την φασιστοκτονία πλημμέλημα..." και "στο ερώτημα Τσίπρας ή τανκς λέμε Τσίπρας. στο ερώτημα Τσίπρας ή χάος λέμε χάος!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...