Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Νικολόπουλος: «Δεν μπόρεσαν να με… «κεντρώσουν» και αποφάσισαν να με «κλαδέψουν»»

Παρά τα τηλέφωνα, τις επιστολές ή ακόμα και το εξώδικο, «σιγή ασυρμάτου» εξακολουθεί να τηρείται από τον ηγετικό πυρήνα της Ν.Δ. σχετικά με την διαγραφή του Βουλευτή Αχαίας του Νίκου Νικολόπουλου. Και αυτό, παρά το γεγονός πως δημοσιεύσεις που βεβαιώνουν τα περί διαγραφής του έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και αρκετές μέρες, χωρίς να επιβεβαιώνονται ή να διαψεύδονται.

Ο Αχαιός Βουλευτής πάντως, τη Δευτέρα, 13 Αυγούστου και ώρα 10.30 το πρωί, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο πολιτικό του γραφείο στην Πάτρα - Μιαούλη 48, 1ος όροφος- προκειμένου να τοποθετηθεί απέναντι στην… «υφέρπουσα διαγραφή» του, αλλά και για την στάση του από εδώ και στο εξής.

Ο κ. Νικολόπουλος, σημειώνει τα εξής:

«Ζούμε σε εποχές πρωτόγνωρες, με πολιτικά ήθη εξίσου πρωτόγνωρα από ανθρώπους που τρομοκρατήθηκαν πρωτόγνωρα πολύ, καταλαβαίνοντας πως η γλώσσα της αλήθειας και της πολιτικής αξιοπρέπειας κόκαλα δεν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει. Όσοι νομίζουν όμως πως μια βουβή διαγραφή του Νικολόπουλου θα τους απαλλάξει από την διαγραφή των δεσμεύσεων έναντι του λαού ή πως επειδή δεν μπόρεσαν να “κεντρώσουν” το Νικολόπουλο, τον «κλάδεψαν» και έτσι κλάδεψαν και την απαίτηση των στελεχών της Ν.Δ. να έχουν άποψη επί της κυβερνητικής πολιτικής που ολοφάνερα πλέον μεταθέτει την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου σε ένα αόριστο μέλλον, γελιούνται πικρά. Δεν καταλαβαίνουν, ούτε την ψυχή της κεντροδεξιάς παράταξης, ούτε τον… πραγματικό τρόμο που τους περιμένει από τον λαό, έτσι και τον κοροϊδέψουν.

Προσωπικά, κατέβαλα πολύ μεγάλη προσπάθεια για την δημιουργία ενός προγράμματος ελπίδας και την υπερψήφισή του από τον λαό, ώστε να σταματήσει η αφαίμαξη των πολλών και να μπει φρένο στη φτώχεια. Και αυτό τον μόχθο δεν τον πετάω στα σκουπίδια, για τίποτα και για κανέναν. Την υπόσχεσή μου, προεκλογικά, απέναντι στους πολίτες, δεν την παίρνω πίσω!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...