Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Μία εκρηκτική Νιγηριανή στο "πλευρό" του Πάνου Καμμένου

Η Κατερίνα Καλαγκμπόρ γεννήθηκε στη Σερβία, κατάγεται από τη Νιγηρία και ζει στην Ελλάδα .Ο Πάνος Καμμένος όρισε την 28χρονη υπεύθυνη Τύπου, δημοσίων σχέσεων και social media της νεολαίας του κόμματος. Είναι υπεύθυνη για τις αναρτήσεις του κόμματος στο Facebook και το Twitter. Αν μη τι άλλο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε την έκπληξη. Μπορεί ο Πάνος Καμμένος προεκλογικά να δήλωνε ότι στόχος του είναι να καταργήσει τον ευνοϊκό για τους μετανάστες νόμο Ραγκούση, όμως όρισε ως υπεύθυνη Τύπου, δημοσίων σχέσεων και social media της νεολαίας του κόμματος μια όμορφη 28χρονη Νιγηριανή, την Κατερίνα Καλαγκμπόρ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση για να τοποθετηθεί από τον πρόεδρο σε αυτήν τη θέση έγινε από τον επικεφαλής της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μπάμπη Αποσκίτη. Μάλιστα, η κ. Καλαγκμπόρ είναι ένα… μείγμα εθνοτήτων. Γεννήθηκε στη Σερβία, κατάγεται από τη Νιγηρία και ζει στην Ελλάδα. Οπως η ίδια λέει χαριτολογώντας, «αν και έγχρωμη, θα προσπαθήσω να βγάλω ασπροπρόσωπους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν».

Είναι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι οι Ελληνες μπορούν να βγουν από την κρίση με τις δικές τους προσπάθειες και όχι με τις πλάτες των ξένων. Παίρνει μάλιστα ως παράδειγμα τον πατέρα της. Ο πατήρ Καλαγκμπόρ ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία δεκαοκτώ ετών νόμιμα. Σπούδασε εδώ, εργάστηκε, πήρε την υπηκοότητα, υπηρέτησε στις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, δημιούργησε οικογένεια και αγαπάει τη χώρα μας.

«Λένε πως “τα αγαθά κόποις κτώνται”. Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύω στην πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για κατάργηση του νόμου Ραγκούση, ενός νόμου που μοιάζει με… σούπερ μάρκετ μαζικών ελληνοποιήσεων παρανόμων» σημειώνει με νόημα.

Η Κατερίνα, η «μαύρη γαζέλα» όπως την αποκαλούν πολλοί, έχει πάει μονάχα μία φορά στην πατρίδα της. Γνωρίζει λίγες λέξεις από την τοπική διάλεκτο, σε αντίθεση με τα ελληνικά που τα μιλάει άπταιστα. Αλλωστε, είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου της Ηλιούπολης αλλά και του αμερικανικού κολεγίου (Deree), στο τμήμα διεθνών επιχειρήσεων και ευρωπαϊκών σχέσεων.

Προς στιγμήν, μόλις ανακοινώθηκε ότι θα λάμβανε τη θέση της εκπροσώπου Τύπου της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ξέσπασε ένας μικρός σάλος, καθώς στο Διαδίκτυο βρέθηκαν αισθησιακές φωτογραφίες που την απεικόνιζαν.

Η ίδια μιλάει για κακεντρέχεια μερικών, καθώς οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι δικές της αλλά της αδελφής της Μαρίας, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και εκ της φύσεως της δουλειάς έχει κάνει και αισθησιακές φωτογραφήσεις. Μάλιστα, κατά καιρούς η Μαρία Καλαγκμπόρ έχει ποζάρει με καυτά, σέξι εσώρουχα σε πρωινή εκπομπή μεγάλου καναλιού.

Η Κατερίνα έχει την αμέριστη συμπαράσταση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, ο οποίος την έχει συμβουλεύσει να μη δίνει σημασία σε κακόβουλα σχόλια. Αλλωστε, και η ίδια αυτό που κάνει είναι να κοιτάει τη δουλειά της.

Βοήθησε το κόμμα προεκλογικά όσο περισσότερο μπορούσε, την ημέρα των εκλογών ήταν εκλογική αντιπρόσωπος στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και τώρα προσφέρει τις υπηρεσίες της από άλλο μετερίζι, αρκετά πιο υπεύθυνο.

Επί του παρόντος ωστόσο, δεν σκέφτεται να πολιτευτεί: «Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε πολιτική καριέρα αλλά για να βοηθήσουμε την πατρίδα και τις ανάγκες της νεολαίας» υπογραμμίζει. Παίζει στα δάχτυλα το Facebook και το Twitter, όπου κάνει συνεχείς αναρτήσεις προκειμένου να προσελκύσει όσο γίνεται περισσότερο κόσμο στους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα αλλά και το φλερτ με τον Μπαμπαγκίτα

Είναι φανατική οπαδός της ΑΕΚ -πηγαίνει συχνά στο γήπεδο για να δει την «κιτρινόμαυρη» ομάδα- και κατά το παρελθόν φέρεται να είχε κάτι παραπάνω από φιλικές σχέσεις με τον συμπατριώτη της και πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αρούνα Μπαμπαγκίτα.

Ωστόσο, ο Μπαμπαγκίτα έμεινε στο λιμάνι του Πειραιά μόλις για δύο χρονιές και ακολούθως έφυγε για ομάδα του εξωτερικού. «Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται» λέει ο λαός και αυτό φαίνεται πως ίσχυσε και στην περίπτωση της Κατερίνας με τον Αρούνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...