Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Που θα γιορτάσουν το Δεκαπενταύγουστο οι πολιτικοί αρχηγοί

Εκτός των τειχών θα γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο, μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης, στην καρδιά του Καλοκαιριού, η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Στην Αρτα και συγκεκριμένα στο Θεοτοκιό θα περάσει το Δεκαπενταύγουστο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, βρίσκεται ήδη από τη Δευτέρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μεσσηνία. Αμέσως μόλις επιστρέψει από τις ολιγοήμερες διακοπές του θα αρχίσει η προετοιμασία για τη συνάντηση του με τον επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τετάρτη, 22 Αυγούστου και την περιοδεία του, αμέσως μετά, σε Βερολίνο και Παρίσι. Στο πλαίσιο αυτό, πάντως, δεν περιλαμβάνεται νέα συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών όπως είχε τις προηγούμενες ημέρες διαρρέυσει από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Σκόπελο με τη σύζυγό του, ενώ στα Τρίκαλα πραγματοποιεί οικογενειακές διακοπές ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε χωριό του Ρεθύμνου με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, την Ικαρία, ενώ ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, θα γιορτάσει το Δεκαπενταύγουστο στην Πάτρα,

Εντός των τειχών επέλεξε να μείνει η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου, στην Παναγία της Τήνου, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει κλιμάκιο με επικεφαλής τον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο. Στον εορτασμό θα παραστεί και ο υφυπουργός Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Επίσης, στην Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου θα παραστεί ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης και στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, ο έτερος υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Ιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...