Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Το γυμναστήριο του Γιώργου πουλήθηκε για 50.000 ευρώ


Του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΜΠΕΛΙΑ / REAL NEWS

Πωλήθηκε τελικά την περασμένη εβδομάδα, έναντι 50.000 ευρώ, ο εξοπλισμός του περίφημου γυμναστηρίου της Ιπποκράτους στα παλιά γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Χρήματα τα οποία, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του κόμματος, Νίκο Σαλαγιάννη, δόθηκαν στους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι. Από την πώληση εξαιρέθηκε μικρό μέρος του εξοπλισμού, το οποίο θα δωρισθεί μαζί με άλλον εξοπλισμό στο Ιδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων Αγίων Αναργύρων.

Αγοραστής του εξοπλισμού είναι ένας επαγγελματίας του χώρου, ο οποίος ετοιμάζει γυμναστήριο στην Αθήνα. Οι προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί αγοραστής διήρκεσαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, δέκα ολόκληρους μήνες.

Μάλιστα, το ΠΑΣΟΚ αρχικά είχε αποτιμήσει την αξία των 26 μηχανημάτων σε 120.690,82 ευρώ και είχε στείλει σχετικές επιστολές σε όλα τα γυμναστήρια με συνημμένη τη λίστα με τις τιμές των οργάνων, προκειμένου να βρεθεί αγοραστής. Ωστόσο, το ενδιαφέρον ήταν μειωμένο. Τελικά, ο αγοραστής βρέθηκε και άρχισαν οι διαπραγματεύσεις. Λόγω του μειωμένου ενδιαφέροντος και ελέω κρίσης, το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι αναγκάστηκε να χαμηλώσει τον πήχη των οικονομικών του απαιτήσεων, και έτσι η συμφωνία έκλεισε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...