Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Αυτή είναι η κόρη του Αντώνη Σαμαρά που σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο Λονδίνο

 

Τα χνάρια της μητέρας της Γεωργίας της και όχι του πατέρα της ακολουθεί η πρωτότοκη, 23χρονη, κόρη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά Ελένη Δανάη ή απλά «Λένα» για τους δικούς της ανθρώπους.


Η τρισέγγονη της Πηνελόπης Δέλτα, σύμφωνα με το Newsbomb αποφοίτησε το 2008 από το Κολέγιο Αθηνών, την ίδια δηλαδή χρονιά που αποφοίτησαν και η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου Μαργαρίτα, αλλά και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου.


Οι άνθρωποι που την γνωρίζουν μιλούν για ένα ευγενικό, συνεσταλμένο, χαμηλών τόνων και γλυκό κορίτσι που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.

Μελαχρινή με μακρυά μαλλιά και μεγάλα εκφραστικά γαλανά μάτια η 23χρονη Λένα, αγαπάει το τένις και έχει αδυναμία στον μικρότερο αδελφό της. Αν και θαυμάζει απεριόριστα την πολιτική καριέρα του πατέρα της, επέλεξε να ακολουθήσει τα επαγγελματικά χνάρια της μαμάς της και να σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο πανεπιστήμιο City.


Σε μια από τις πολύ σπάνιες ευκαιρίες που είχαν οι φωτογράφοι να την απαθανατίσουν ήταν τον Αύγουστο του 2009 όταν συνόδευσε τους γονείς τους στην παράσταση «Ορνιθες» του Αριστοφάνη στην Επίδαυρο, από  όπου και οι φωτογραφίες που ακολουθούν (Φωτογραφίες Eurokinissi).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...