Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Μαίνεται ο πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ- Η «Αυγή» και ο Παπαδημούλης με tweet κατά Τατσόπουλου

«Η αμετροέπεια κ ο ναρκισσισμός του Τατσόπουλου, αδικούν τον ΣΥΡΙΖΑ κ τον ίδιο... Οφείλει να φρενάρει» έγραψε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. «Πιθανή συνεργασία με λαϊκιστές, θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στον λαϊκισμό» λέει ο συγγραφέας


Τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Τατσόπουλο. Παρά τη χθεσινή μισή κάλυψη του Αλέξη Τσίπρα στον συγγραφέα, σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον του κ. Τατσόπουλου μέσω Twitter. Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημούλης έγραψε: «Η αμετροέπεια κ ο ναρκισσισμός του Τατσόπουλου,αδικούν τον ΣΥΡΙΖΑ κ τον ίδιο. Μετά την χθεσινή ΚΟ, οφείλει να "φρενάρει". Γίνεται "πόλεμος"».


Ο κ. Τατσόπουλος σήμερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την κόντρα του με τον Βασίλη Μουλόπουλο είπε ότι δεν καταπίνεται με τίποτα ο χαρακτηρισμός "φιλοχρυσαυγίτης", ενώ ξεκαθάρισε πως πιθανή συνεργασία με λαϊκιστές, θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στον λαϊκισμό.

Πάντως στο σημερινό κομμάτι της εφημερίδας «Αυγή» σχετικά με τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και το θέμα του κ. Τατσόπουλου, είναι εμφανής η διάθεση ειρωνείας κατά του συγγραφέα. Συγκεκριμένα στο κομμάτι «Συστάσεις του Αλ. Τσίπρα για συλλογικότητα» αναφέρεται ότι ο κ. Τατσόπουλος «παρότι προχθές είχε προϊδεάσει ότι η συνεδρίαση της Κ.Ο. θα ήταν πιθανώς και η τελευταία του παράσταση (σ.σ.: ο όρος δικός του), χθες επιδόθηκε σε σειρά... παραστάσεων».

Παρακάτω αναφέρει ότι «αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο., ο Π. Τατσόπουλος σάρωσε τις τηλεοράσεις και τα βραδινά δελτία ειδήσεων» και ότι «συζητήσεις προκάλεσε το γεγονός ότι κράτησε ανοιχτό, σε περίπτωση διαζυγίου, να διατηρήσει την έδρα του, ως ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής».

Αίσθηση προκαλεί και το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Τα Νέα που κυκλοφορεί με σκίτσο του Αλέξη Τσίπρα στην αγκαλιά του Στάλιν. Το σχετικό θέμα τιτλοφορείται «Το φάντασμα του Στάλιν πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ» με αφορμή την επιλογή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορήσει την εφημερίδα αλλά και το MEGA ως σταλινικά, κάνοντας συστάσεις στους βουλευτές του για κοινή γραμμή στις δηλώσεις τους.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...