Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Απειλεί με μήνυση ο Τατσόπουλος τον Στέφανο Χίο

Επίθεση στον Στέφανο Χίο εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλο με αφορμή μια λίστα με τους Έλληνες Μασόνους, την οποία δημοσίευσε στην «Ελεύθερη Ώρα» ο γνωστός δημοσιογράφος και στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο κ. Τατσόπουλος στη σελίδα του στο facebook τόνισε ότι σκέφτεται να υποβάλλει μήνυση και αγωγή κατά του Χίου, του διευθυντή της εφημερίδας και παντός υπευθύνου.


«Σήμερα ο Στέφανος Χίος δημοσιεύει πρωτοσέλιδα στην “Ελεύθερη ΄Ωρα” την πρώτη συνέχεια μιας λίστας με 450 ονόματα Ελλήνων Μασόνων όπου, μαζί με τα ονόματα των Κάρολου Παπούλια, Ηλία Κασιδιάρη, Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λουκά Παπαδήμου, Γιώργου Παπανδρέου & Γιάννη Μπουτάρη, περιλαμβάνεται και το δικό μου όνομα. Το πιο ξεκαρδιστικό είναι ότι, στη σελίδα 12, όπου παραθέτει τα βιογραφικά μας, σημειώνει με νόημα: “Εννοείται ότι όποιος διαβάσει το ονοματεπώνυμό του και έχει αντιρρήσεις για την ένταξή του στους Ελληνες Μασόνους, πολύ ευχαρίστως να το αφαιρέσουμε…”. Χο, χο, χο. Λοιπόν, Στέφανε, μάντεψε. Εχω αντιρρήσεις. Δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ μασόνος. Αλλά λέω να μην σε πάρω τηλέφωνο και να σε παρακαλέσω να με αφαιρέσεις από τη λίστα. Λέω να καταθέσω μήνυση και αγωγή κατά εσού, του διευθυντή της εφημερίδας σου και παντός άλλου υπευθύνου. Το βρίσκω πιο ξεκαρδιστικό», έγραψε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...