Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

«360°»: Οι πολίτες… οι βουλευτές… και τα προνόμιά τους.

Τα γεγονότα έχουν αιτία και αποτέλεσμα. Δημιουργούν ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις. Έχουν μία αλήθεια αλλά πολλές εκδοχές. Για να τα κατανοήσεις και να τα κρίνεις, χρειάζεται να εισχωρήσεις στο κέντρο τους, να διατρέξεις την περιφέρεια του κύκλου τους, να διαγράψεις 360ο.


Οι πολίτες… οι βουλευτές…  και τα προνόμιά τους. 


Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, στις 23:45, η εκπομπή «360°», με τη Σοφία Παπαϊωάννου, βάζει στο μικροσκόπιο της έρευνάς της το θέμα των βουλευτικών αποζημιώσεων και προνομίων και φέρνει στο φως μαρτυρίες και στοιχεία που δείχνουν τις γκρίζες ζώνες μίας άλλης μισθολογικής πραγματικότητας: επιδόματα για τα οποία δεν ζητούνται αποδόσεις και λογαριασμοί, αφορολόγητα ποσά και αυτοκίνητα τα οποία παραμένουν επί μήνες  αχρησιμοποίητα. 

Η κάμερα της εκπομπής παρακολουθεί το 24ωρο δύο βουλευτών, σε Αθήνα και περιφέρεια, και καταγράφει ένα ένα τα προνόμιά τους.

Απέναντι στις βουλευτικές αποζημιώσεις και τα προνόμια, απλοί πολίτες, μισθωτοί και ελεύθεροι επαγγελματίες, ανοίγουν τα ταμεία τους και μιλάνε στην εκπομπή για το αβάσταχτο βάρος των φόρων και των εξόδων τους.

«360ο», με τη Σοφία Παπαϊωάννου: Ο κύκλος της αλήθειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...