Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Η αντιπαράθεση ξεφεύγει: Ο Σκουρλέτης απευθύνεται στους νεκρούς γονείς του Αντώνη Σαμαρά

«Αν ζουν οι γονείς του κυρίου Σαμαρά δεν θα είναι πολύ περήφανοι για τα λεφτά που ξόδεψαν στο Χάρβαρντ και στα κολέγια» δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, προκαλώντας την οργίλη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου.


Με ανάρτησή του στο facebook o εκπρόσωπος Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη στον ΣΚΑΪ - όπως αναφέρει- λέγοντας πως καλεί σε δημόσιο διάλογο ως επιχείρημα τους νεκρούς γονείς του πρωθυπουργού. Γράφει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μουρούτης.

«Η αριστερά του Λεωνίδα Κύρκου, η Αριστερά του Ανδρέα Λεντάκη, η Αριστερά του Χαρίλαου ακόμα και η Αριστερά της Παπαρήγα ή του Κωνσταντόπουλου χαρακτηριζόταν από αστική κοινοβουλευτική ευπρέπεια και από πολιτικό ήθος.

Η αριστερά των Σκουρλέτηδων πιο χαμηλά δεν μπορεί να πέσει φτάνοντας στο έσχατο επίπεδο να χρησιμοποιεί στο δημόσιο "διάλογο" ως "επιχείρημα" τους νεκρούς γονείς του Πρωθυπουργού.

Θαυμάστε παρακάτω, τη δημόσια τοποθέτηση του Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ. Περιμένω από τους όποιους σοβαρούς συντρόφους του αλλά κυρίως από τους προοδευτικούς σχολιαστές, δημοσιογράφους, πολιτικούς και πολίτες να αποδοκιμάσουν το "δημόσιο ήθος" του ΣΥΡΙΖΑ...
Σκουρλέτης - Σκάι - 12/11/2013: "Είδαμε τον πρωθυπουργό να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Ο πρωθυπουργός είχε πολύ μαγκιά. Τζάμπα το Χάρβαρντ και τα κολέγια. Αν ζουν οι γονείς του κυρίου ΣΑΜΑΡΑ δεν θα είναι πολύ περήφανοι με τα λεφτά που ξόδεψαν".»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...