Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Κουρουμπλής: Θα τους... αλαλιάσουμε στις ονομαστικές ψηφοφορίες

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Βουλής έδωσε το λόγο δις στον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά όχι και στον Αλέξη Τσίπρα


«Θα τους αλαλιάσουμε στις ονομαστικές ψηφοφορίες» δήλωσε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9, o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος στη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε, κατά της κυβέρνησης.

«Εκεί ο καθένας θα ψηφίσει, θα έχουμε πεδίο λαμπρό μπροστά μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής.

Αναφερόμενος στις συζητήσεις περί της πρότασης μομφής στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκε ότι ο πρόεδρος της Βουλής έδωσε δύο φορές το λόγο στον Ευάγγελο Βενιζέλο και δεν έδινε το λόγο στον Αλέξη Τσίπρα. «Την κυβέρνηση την εκπροσωπεί ο πρωθυπουργός, όχι ο Βενιζέλος» τόνισε.

Ο κ. Κουρουμπλής καταλόγισε στον κ. Σαμαρά ότι υπάρχουν πραγματικά προβλήματα, για τα οποία δεν απαντάει.

Επίσης, άσκησε κριτική για το ότι «μέχρι σήμερα δεν έχει ελεγχθεί ούτε μια offshore, για να μην πω για τη λίστα Λαγκάρντ. Δεν υπάρχει βούληση να γίνει αυτό. Εάν συμβεί, θα είναι μόνο από μια αριστερή κυβέρνηση χωρίς δεσμεύσεις».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...