Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Το κοκορέτσι του Σταϊκούρα στον Τσίπρα!

Ενα παραδοσιακό έδεσμα προσέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόσφατη συνάντησή τους στον Γοργοπόταμο - «Το τσάκισα» του εξομολογήθηκε ο Τσίπρας στη Βουλή


Παραδοσιακό κοκορέτσι προσέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στον Αλέξη Τσίπρα στην πρόσφατη συνάντησή τους στον Γοργοπόταμο την προηγούμενη εβδομάδα. Μόνο που επειδή βιαζόταν το πήρε πακέτο και το απόλαυσε αργότερα, για να ενημερώσει τη συνέχεια τον Σταϊκούρα ότι το... τσάκισε.


Γράφει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης σήμερα στο Βήμα:

«Ελα να σας κεράσουμε ένα κοκορέτσι, δικής μας παραγωγής» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, έπειτα από το τέλος της εκδήλωσης για τον Γοργοπόταμο, εκεί όπου παρεβρέθη πριν από μια εβδομάδα για τον εορτασμό της εθνικής αντίστασης στο Γοργοπόταμο.

«Ευχαριστώ πολύ, θα το ήθελα, αλλά βιάζομαι» ήταν η απάντηση του κ. Τσίπρα, ο οποίος όντως βιαζόταν για να προλάβει να ψηφίσει τους συριζαίους και την αδελφή του στο Τεχνικό Επιμελητήριο.

Το κοκορέτσι όμως ήταν πειρασμός και όταν ο κ. Σταϊκούρας προσφέρθηκε να του το κάνει... πακέτο, ο κ. Τσίπρας το αποδέχθηκε ευχαρίστως.

Η συνέχεια; Στη Βουλή, την Τετάρτη το μεσημέρι. Ο κ. Τσίπρας συναντά τυχαίως τον κ. Σταϊκούρα στο περιστύλιο, του απλώνει το χέρι να τον χαιρετήσει και του λέει: «Ευχαριστώ για άλλη μία φορά για το κοκορέτσι. Ηταν θαυμάσιο. Το... τσάκισα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...