Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Μουλόπουλoς: «Πέτρο τέρμα οι μαλ@κίες...- Τατσόπουλος: Too little, too late Βασίλη»

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείτε η κόντρα του Πέτρου Τατσόπουλου με τον επικεφαλής της «Αυγής» Βασίλη Μουλόπουλο,ο οποίος διεμήνυσε σε άρθρο του προς τον γνωστό συγγραφέα «τέρμα οι μ@@@@@@ς» και τον Πέτρο Τατσόπουλο να απαντά «too little, too late».


Σε άρθρο στην Αυγή, ο Βασίλης Μουλόπουλος κατηγόρησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως μπορεί να μην είπε την φράση «είμαστε όλοι χρυσαυγίτες», ωστόσο τόσο στην περίπτωση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου όσο και της Λένας Διβάνη τους υπερασπίστηκε και στο τέλος του απηύθυνε την ακόλουθη φράση: «Πέτρο τέρμα οι μ@@@@@@ς».

Η απάντηση ήταν άμεση και ήρθε μέσω facebook από τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος έγραψε: «Ο Μουλόπουλος ψελλίζει μισή επανόρθωση στη σημερινή "Αυγή". Κρίμα, Βασίλη. ΄Οπως λένε και στα χωριά μας: Too little, too late».

Υπενθυμίζεται πως στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ένα από τα θέματα που θα τεθούν είναι αυτό του Πέτρου Τατσόπουλου. Τόσο ο Πάνος Σκουρλέτης όσο και ο Νίκος Βούτσης τον «άδειασαν», ωστόσο ανέφεραν πως δεν τίθεται θέμα διαγραφής του.

Τι έγραψε ο Βασίλης Μουλόπουλος για τον Πέτρο Τατσόπουλο:

«Επειδή η αλήθεια είναι πάντα επαναστατική, οφείλω να επανορθώσω: Ο κ. Τατσόπουλος δεν είπε την φράση «είμαστε όλοι χρυσαυγίτες». Ο κ. Βαλλιανάτος την είπε. Ο κ. Τατσόπουλος απλώς την υπερασπίστηκε. Όπως υπερασπίστηκε την κυρία Λένα Διβάνη όταν χαρακτήρισε τον 19χρονο νεαρό, ο οποίος σκοτώθηκε σε έλεγχο εισιτηρίων τρόλει, "τζαμπατζή". "Η Λένα Διβάνη", γράφει ο Πέτρος, που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, "χρησιμοποίησε μια λάθος λέξη τη λάθος στιγμή. Οι αγαπημένοι μας συμπολίτες, που δεν κάνουν ποτέ λάθος, άτεγκτοι και αψεγάδιαστοι, έσπευσαν να τη λιντσάρουν. Εδώ και μερικές ώρες δεν είναι ούτε συγγραφέας ούτε πανεπιστημιακός ούτε τίποτε. Εϊναι η Λάθος Λέξη. Ελλάδα 2013. Το πανηγύρι της μοχθηρίας. Και εδώ θα συμφωνήσω με τον κ. Τατσόπουλο: Πέτρο τέρμα οι μ@@@@@@ς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...