Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Πάγκαλος: «Αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα μπούμε στο αεροπλάνο και θα φύγουμε»

«Οι αποστάτες μπορεί να βρεθούν και βρεγμένοι και δαρμένοι»


Νέα προκλητική δήλωση - προειδοποίηση Θ. Πάγκαλου. Αυτή τη φορά προς «αποστάτες», αλλά και προς ΣΥΡΙΖΑ. «Θα ήθελα να προειδοποιήσω τους υποψήφιους αποστάτες -εάν υπάρχουν- ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, διότι αλλάζουν στην πολιτική πολύ ραγδαία και μπορούν να βρεθούν ξαφνικά και δαρμένοι και βρεγμένοι». Και για το ενδεχόμενο να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Μπορεί να βγει και ο κ. Τσίπρας με 70%, οπότε εκεί θα μπούμε στο αεροπλάνο και θα φύγουμε».


Σε συνέντευξή του στον Βήμα 99,5 με αφορμή τις δηλώσεις Τσίπρα περί αποστασίας, ο Θ. Πάγκαλος είπε: «Θα ήθελα να προειδοποιήσω τους υποψήφιους αποστάτες -εάν υπάρχουν- ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, διότι αλλάζουν στην πολιτική. Και αλλάζουν πολύ ραγδαία και μπορούν να βρεθούν ξαφνικά και δαρμένοι και βρεγμένοι» δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον Βήμα 99,5 με αφορμή τις δηλώσεις Τσίπρα περί αποστασίας.

Για το ενδεχόμενο να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πάγκαλος είπε: «Μπορεί να βγει και ο κ. Τσίπρας με 70%, οπότε εκεί, όσοι μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα και είμαστε νέοι -διότι εγώ δεν είμαι και δεν μπορώ να το κάνω και θα μείνω εδώ να υπομείνω τη μοίρα μου- θα μπούμε στο αεροπλάνο και θα φύγουμε. Αλλιώς, θα υποστούμε τη μοίρα που συνοδεύει μια εκλογή του κ. Τσίπρα. Όσοι μπορούν να πάνε στο εξωτερικό, εγώ θα τους συμβούλευα να το κάνουν. Και αμέσως. Το βράδυ των εκλογών. Διότι θα διαλυθεί η χώρα. Το έχει ξανακάνει ο ελληνικός λαός αυτό. Έχει αυτοκτονήσει ξανά...».

Σχολιάζοντας τις πολιτικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι  "γραμμή του κ. Τσίπρα ήταν ότι θα ανατρέψει την κυβέρνηση μέσα και έξω από τη Βουλή. Στη Βουλή έχει γίνει καταγέλαστος. Δεν επηρέασε τους συσχετισμούς και στην πρόταση μομφής που κατέθεσε, μάλωναν μεταξύ τους", ενώ πρόσθεσε πως "το δεύτερο που ναυάγησε, και έχει σημασία αυτό, είναι ότι καταρρέουν το ένα μετά το άλλο τα κοινωνικά μέτωπα του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία κατά το γνήσιο σοβιετικό σύστημα, αυτό της επανάστασης του 1917, είναι η δημιουργία παράλληλης εξουσίας, των σοβιέτ. Η κατάληψη των πανεπιστημίων ή των χώρων που είχε αυξημένη επιρροή, όπως η ΕΡΤ. Για διάφορους λόγους αυτά απέτυχαν".

Επιτέθηκε πως "γελοιοποιείται και θα πρέπει να βρει κάτι άλλο τώρα. Γυρίζει και σ’ αυτό το θέμα σε πολύ παραδοσιακές μεθόδους και αντιλήψεις. Όπως έκαναν τα κόμματα της Δεξιάς, προσπαθεί να λεηλατήσει το χώρο του Κέντρου που προσφέρεται προς λεηλασία και ως δέλεαρ την επανεκλογή."

newsroom enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...