Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ο Παναγιώταρος είπε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη... Κωνσταντίνο!

Χρυσοχοϊδης: Οι Χρυσαυγίτες έχουν κοινά μυαλά με τους Τούρκους που θέλουν να κάνουν την Αγιά Σοφιά τζαμί - «Πουλάτε μίσος για να αγοράσετε ψήφους» είπε ο υπουργός Υποδομών τόσο για τους χρυσαυγίτες όσο και για τον Τούρκο αντιπρόεδρο Μπουλέντ Αρίντς


Σκληρή κριτική στην Χρυσή Αυγή που καταγγέλλει την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα, αλλά και αιχμηρή απάντηση στον Τούρκο αντιπρόεδρο Μπουλέντ Αριντς που θέλει να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί έδωσε ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στην Βουλή λέγοντας ότι «και εσείς και εκείνοι έχετε τα ίδια μυαλά. Πουλάτε μίσος για να αγοράσετε ψήφους και να στύβετε την ψυχή και τα μυαλά των ταλαιπωρημένων ανθρώπων».


Νωρίτερα, ο κ. Ηλίας Παναγιώταρος κατήγγειλε την έγκριση της κατασκευής τζαμιού στην Αθήνα και κάλεσε την κυβέρνηση να απαγορεύσει την μουσουλμανική θρησκεία λέγοντας «Η Ιαπωνία απαγορεύει την μουσουλμανική θρησκεία κάτι ξέρει το ίδιο κάνει και η Αγκόλα…». Ο βουλευτής της Χ.Α. ζήτησε δημοψήφισμα «για να δούμε τι θέλει ο κόσμος» κατηγόρησε τον κ. Χρυσοχοϊδη για το ότι «δεν διαβάσατε το Μνημόνιο αλλά τώρα έχετε πρεμούρα για τους Ελληνες» ενώ ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του με το «φωτιά και τσεκούρι» φράση που θεωρεί ότι την είπε ο «Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης»(!!!).

Από την άλλη ο υπουργός του απάντησε « Οι παππούδες μου ξέρουν τι πάει να πει ξενιτιά και ξεριζωμός και κάποιοι παλιοελλαδίτες  σαν και εσάς μας φώναζαν τουρκόσπορους… Είμαι πόντιος και μικρασιάτης πρόσφυγας με καμένα σπίτια και εκκλησίες και ς είναι τιμή μου που σας απαντώ με τέτοιο τρόπο και επι θητείας μου φτιάχνεται τζαμί. Δεν διακρίνω τους ανθρώπους σε πόντιους, αρμένιους, μουσουλμάνους και έτσι αισθάνομαι πιο έλληνας. Είστε λάθος μιλάτε άμυλα και πράττεται άστοχα». Κατηγόρησε τον κ. Παναγιώταρο για «εθνικιστικό παραλήρημα» ενώ πρόσθεσε «Η δική σας Ελλάδα κ. Παναγιώταρε δεν υπήρξε ποτέ. Και όταν υπήρξε όπως το 1897 καταστράφηκε... Ο τόπος δεν φοβάται το διαφορετικό. Είπατε ότι μας περικυκλώνουν μουσουλμάνοι όμωςείχαμε  400 χρόνια σκλαβιάς και δεν χάσαμε τα ήθη και έθιμά μας. Δεν σας έχουμε ανάγκη…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...