Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Το ΠΑΣΟΚ ξεψυχάει στα χέρια της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ

Η κρίση είναι ευκαιρία δια τον τόπο, είναι ευλογία δια τον τόπο. Η κρίση έχει και τα καλά της, έχει τουλάχιστον ένα καλό: Οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια το ΠΑΣΟΚ στην εξαφάνιση, μαζί με τον μπλε Ιαγουάρο των Άνδεων και το ροζ Σαλάχι της Ωκεανίας, γράφει το εξαιρετικά καυστικό άρθρο της Αυγής.

Και συνεχίζει:


Μόνο που ο Ιαγουάρος και το Σαλάχι οδεύουν προς τη μηδέν με σιωπή και αξιοπρέπεια, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που φθίνει γελοιοποιούμενο. Αντί να φορέσει το φράκο του και να περιμένει το μοιραίο, ντύθηκε κλόουν και βγάζει ψεύτικες φωτιές από το στόμα.
Δεν χρειάζεται να πάμε στα μεγάλα, στη συμπόρευση με τον Άδωνη για τα φάρμακα και στους τσαμπουκάδες του Βενιζέλου για τα υποβρύχια, αρκεί να μείνουμε στα μικρούτσικα, σε αυτά που αποκαλύπτουν εξ όνυχος τον λέοντα. Κατέθεσε που λέτε ο ΣΥΡΙΖΑ νομοσχέδιο για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια και πριν στεγνώσει το μελάνι, βγήκε στο μεϊντάνι όλο το φασισταριό του διαδικτύου να ξεράσει τη μαύρη χολή του για τους ομοφυλόφιλους και για τον ΣΥΡΙΖΑ, «το κόμμα των πούστηδων»

Τον χορό των διαδικτυακών βαμπίρ έσυρε ο υπόδικος, ο κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ο αρχετυπικός χρυσαυγίτης Ηλίας Παναγιώταρος: «Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ για να παντρεύονται οι ...τοιούτοι» έγραψε στο twitter ο γύπας και πριν χαθεί η ηχώ του τιτιβίσματός του, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ έκανε retweet γράφοντας «χαχχαχαχαχαχαχα». Γέλασε η κ. Αλ Σάλεχ με το αστείο του ναζί, γέλασε με τους τοιούτους, γέλασε με τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να παντρέψει τους γκέι, ως άλλη Γεωργία Βασιλειάδου στην «Προξενήτρα».

Ποια είναι η κ. Αλ Σάλεχ; Είναι μία τρόφιμος της Athens Voice, του εντύπου των διαφημιστών, που είναι τόσο φτηνό, ώστε να πωλείται τζάμπα. Με αυτή την ιδιότητά της ως εφόδιο, η κ. Αλ Σάλεχ έγινε μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ και σύμβουλος του Ε. Βενιζέλου, με κύρια αποστολή την προβολή του κόμματος μέσω των σόσιαλ μίντια. Στο πλαίσιο αυτής της αποστολής, η σύμβουλος του δον Ευαγγέλου ταυτίστηκε με τον Παναγιώταρο, γέλασε με τον Παναγιώταρο εις βάρος της Αριστεράς. Μια γυναίκα που έχει δεχθεί αλλεπάλληλες επιθέσεις φασιστών λόγω του φύλλου και της καταγωγής της και που σε όλες αυτές τις επιθέσεις βρήκε, ευτυχώς, την αμέριστη συμπαράσταση της Αριστεράς, έφτασε μέχρι του σημείου να χαχανίζει μαζί με τους φασίστες εις βάρος της Αριστεράς και των ομοφυλοφίλων.

Δεν έγινε χρυσαυγίτισα η σύμβουλος, αυτό έλειπε δα. Δεν αγάπησαν ξαφνικά τον Παναγιώταρο οι Πασόκοι. Εκείνο που τους σπρώχνει σε ανοσιουργήματα τύπου Αλ Σάλεχ είναι το τυφλό μίσος τους για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο τρόμος μην μείνουν εκτός βουλής και χάσουν την εξουσία, που εξουσία να είναι κι ας είναι υπό τον Άδωνη. Το κόμμα του Βενιζέλου αργοπεθαίνει και ο ρόγχος του μοιάζει όλο και περισσότερο με το γέλιο του Παναγιώταρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...