Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Πολιτική σύγκρουση με αφορμή το σχόλιο Μουρούτη για το «άδειο Σύνταγμα»

«Ώρα 6 - Η επανάσταση καθυστερεί - Η πλατεία Συντάγματος ανθίσταται - Η ανατροπή στο πεζοδρόμιο... αναβάλλεται», έγραψε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Σαμαρά


Η συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος έχει προκαλέσει διαδικτυακό πόλεμο ανάμεσα στην αξιωματική αντιπολίτευση και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Σαμαρά, κ. Γιώργο Μουρούτη.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μουρούτης ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ του στο Twitter, όπου ο χώρος έξω από τη Βουλή είναι άδειος, γράφοντας: «Ώρα 6 - Η επανάσταση καθυστερεί - Η πλατεία Συντάγματος ανθίσταται - Η ανατροπή στο πεζοδρόμιο... αναβάλλεται».

Το left.gr σε ανάρτησή του σχολιάζει: Δεν βλέπει κόσμο στο Σύνταγμα ο Γ. Μουρούτης. Έτσι ισχυρίζεται στο twitter ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά... Mόνο που η φωτογραφία που χρησιμοποιεί είναι από πρόπερσι!».

«7:15 οι συγκεντρωμένοι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΑ δεν ξεπερνούν τους 70», έγραψε αργότερα ο κ. Μουρούτης, και σε λεζάντα άλλης φωτογραφίας που ανέβασε σχολίαζε: «πανελλαδική κινητοποίηση Συριζα και Χ.Α. 200 ατόμων  με αφίσες, ηχορύπανση και συναυλίες για ανατροπή στο πεζοδρόμιο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...