Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Χατζηνικολάου σε Άδωνι: Eίπες πολύ μεγάλη μαλ@κία, να ζητήσεις συγγνώμη

​Φανερά εκνευρισμένος, με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, εμφανίσθηκε στην σημερινή  ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Νίκος Χατζηνικολάου, στον Real Fm. Ο γνωστός δημοσιογράφος και κεντρικός σχολιαστής του δελτίου του STAR απαίτησε από τον Άδωνι Γεωργιάδη να ζητήσει «συγνώμη για τη μαλ@ι@ που έκανε να δηλώσει ήρωας που απολύει κόσμο από τον χώρο της υγείας». Ο κ.Χατζηνικολάου μάλιστα υποστήριξε πως η δήλωση του κ.Γεωργιάδη ήταν χειρότερη από την «ιστορική»  ατάκα του Θ.Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε» η οποία είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στο παρελθόν!


«Καμία δόξα δεν κρύβεται μόνο ντροπή και στενοχώρια να ζητήσεις συγγνώμη για αυτήν την δήλωση σου είναι χειρότερη  από τις δηλώσεις του Πάγκαλου… Είναι χειρότερη από το "Μαζί τα φάγαμε" του Πάγκαλου η δήλωση σου ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Να ζητήσεις συγγνώμη είπες μαλ@κία είπες πολύ μεγάλη μαλ@κία να ζητήσεις συγγνώμη» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Χατζηνικολάου, αγνοώντας για το πρόστιμο από το ΕΣΡ.

«Έφαγε γλιστρίδα δηλαδή και όταν είσαι όλη μέρα στα κανάλια από πρωίας μέχρι νυκτός όταν τηλεφωνείς και παρεμβαίνεις σε κάθε εκπομπή που σε σχολιάζει αρχίζουν και οι μακακίες …μια τέτοια χοντρή μακακία και ας το φάω το πρόστιμο από το ΕΣΡ» πρόσθεσε σε έντονο τόνο ο κ.Χατζηνικολάου, απευθυνόμενος στον κ.Γεωργιάδη, για τον οποίο αναγνώρισε ωστόσο πως εργάζεται πολύ!

«Γενικά για τον Γεωργιάδη έχω την άποψη ότι είναι ένας εργατικός υπουργός, ξημεροβραδιάζεται στο υπουργείο του από πρωίας μέχρι νυκτός είναι πολιτικά θαρραλέος και γενναίος ακόμη και όταν η άποψη του είναι αντιδημοτική, αντιδημοφιλής δεν μετράει το πολιτικό κόστος βγαίνει και την λέει. Έκανε ένα πολύ καλό πέρασμα στο υπουργείο Ναυτιλίας ,έχουν να το λένε ακόμη. Και έχει  συμμαζέψει  αρκετά πράγματα στο υπουργείο Υγείας που βρίσκεται σήμερα, όμως τον τελευταίο καιρό τον έχει φάει πάλι η υπερβολή των τηλεοπτικών εμφανίσεων και της τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής πολυλογίας» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της Real News, καλώντας τον υπουργό να συζητήσει το θέμα με την σύζυγο του την Ευγενία Μανωλίδου, τον αδερφό του και άλλους δικούς του ανθρώπους και να ζητήσει συγγνώμη.

«Να ζητήσεις συγγνώμη είπες μαλ@κία, είπες πολύ μεγάλη μαλ@κία να ζητήσεις συγγνώμη έχεις καλή ευκαιρία σήμερα έχεις ευκαιρία που θα βγεις από την εκπομπή του Γ.Τράγκα .Έτσι να ξεκινήσεις την εκπομπή , να ζητήσεις συγγνώμη...  Σκέψου το μεσημέρι, να το συζητήσεις με την γυναίκα σου, συζήτησε το με τον αδερφό σου, με τους φίλους σου, με ανθρώπους που αγαπάς και ζήτα συγγνώμη για την ανοησία που ξεστόμισες» τόνισε ο κ.Χατζηνικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...