Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Χαμός από τις δηλώσεις του Σφακιανάκη - Τατσόπουλος: Το ξέραμε ότι είναι φασίστας

Μεγάλο σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή, γεγονός που έχει προκαλέσει σφοδρότατες αντιδράσεις. Άγρια αντίδραση και από τον Πέτρο Τατσόπουλο.


Στο θέμα παρενέβη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος αποκάλεσε τον κ. Σφακιανάκη φασίστα, λέγοντας πως οι φασίστες "σαν κι ελόγου του, ύστερα από τις δολοφονίες των Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, θεωρούν τη Χρυσή Αυγή αρκούντως ξεπλυμένη για να σκάσουν πάλι μύτη από τον υπόνομο".

Ο κ. Τατσόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει συγκεκριμένα:

"Εικάζω ότι δεν είχε περάσει απαρατήρητο πως το τελευταίο δίμηνο, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τα Χρυσά Λαρύγγια που φλέρταραν με τα Χρυσά Βλαμμένα είχαν λουφάξει στα λαγούμια τους. Ως εκ τούτου, το δυσοίωνο με τις νέες δηλώσεις Νότη Σφακιανάκη, όπου εκφράζει τη διττή εκτίμησή του για τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και τη Χρυσή Αυγή, δεν είναι ότι παραδέχεται για πρώτη φορά τόσο απροσχημάτιστα ότι είναι φασίστας -περί αυτού δεν τρέφαμε την παραμικρή αμφιβολία. Το δυσοίωνο είναι ότι οι φασίστες σαν κι ελόγου του, ύστερα από τις δολοφονίες των Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, θεωρούν τη Χρυσή Αυγή αρκούντως "ξεπλυμένη" για να σκάσουν πάλι μύτη από τον υπόνομο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...