Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης για τον κολλητό του Αντώνη Σαμαρά: Ο πρωθυπουργός δεν έχει αλλάξει αριθμό κινητού

Είναι γνωστή η φιλική σχέση που διατηρεί ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης με τον Αντώνη Σαμαρά – ήταν εξάλλου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές. ΟΙ δυο τους συναντιούνται τακτικά ενώ αγαπούν να γευματίζουν στο εστιατόριο Καστελόριζο. Τώρα ο ηθοποιός δίνει μερικές νέες πληροφορίες για τον πρωθυπουργό, επιχειρώντας να αναδείξει πως είναι «μέσα στην πραγματική ζωή».


Σε tτηλεοπτική συνέντευξή του ο Ρένος Χαραλαμπίδης ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα της απλότητας του πρωθυπουργού ότι δεν έχει αλλάξει το νούμερό του κινητού του τηλεφώνου εδώ και πολλά χρόνια, ότι βλέπει όλα τα μηνύματα και απαντά. Πρόσθεσε πως έχει χιούμορ, είναι χιουμορίστας και όχι χαβαλετζής όπως ο Τσίπρας, είπε χαρακτηριστικά.

Ο στενός φίλος του πρωθυπουργού πρόσθεσε πως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με το Ελ Πάσο και τις μονομαχίες είναι έτοιμος να ανέβει να παλέψει σε αγώνα κατς με τον Σουγκλάκο πιστεύοντας ότι θα τον ρίξει κάτω με τη δύναμη του μυαλού . Πρόσθεσε πως αυτοί «οι αντιμονιακοί που λένε, ο Τσίπρας, ο Κασιδιάρης, έχουν την πίστη ότι με τη δύναμη του μυαλού θα σε πετάξουν κάτω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...