Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Τα «γαλλικά» του Σαρκοζί στον Παπανδρέου -Οταν ανέβηκε στην καρέκλα και τον έβριζε

Μία απίστευτη φραστική επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου από τον Νικολά Σαρκοζί αποκαλύπτει το βιβλίο του Χοσέ Λουίς Θαπατέρο. Στο «El Dilema» ο πρώην Ισπανός πρωθυπουργός περιγράφει το δραματικό παρασκήνιο της Συνόδου του G20 το Νοέμβριο του 2011.


Στο βιβλίο του Ισπανού πολιτικού, αποσπάσματα του οποίου εξασφάλισε το Reuters πριν από την έκδοση, περιγράφονται και τα... γαλλικά του Νικολά Σαρκοζί στον Γιώργο Παπανδρέου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου o Σαρκοζί, σε έξαλλη κατάσταση, πάτησε το ένα πόδι στην καρέκλα του προσπαθώντας να ανέβει στο τραπέζι, αλλά τον συγκράτησαν την τελευταία στιγμή οι συνεργάτες του, ενώ φώναζε προς τον Παπανδρέου «Είσαι ένας γα@@@@ος ψυχοπαθής!».

«Ο Παπανδρέου είναι μ@@@@@ς, ένας πραγματικός μ@@@@@ς», φέρεται να είπε ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Canard Εnchaine.

«Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει. Είναι μια πισώπλατη μαχαιριά... Το απόλυτο σκάνδαλο. Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας;», δήλωνε χαρακτηριστικά.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...