Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Διαφοροποίηση Κουίκ από ΑΝΕΛ με σκληρή επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις προκάλεσε η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Τέρενς Κουίκ.


Σε τελείως διαφορετική γραμμή από όλους τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων που μίλησαν ως τώρα, ο κ. Κουίκ επετέθη με σφοδρότητα κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι τα στελέχη του «φωτογραφίζονται με τους τουρκόφωνους στη Θράκη κάτω από την πράσινη σημαία», ότι στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η «συνιστώσα της δραχμής και των λαθρομεταναστών» και ότι τα στελέχη του τρέχουν να υπερασπιστούν στα δικαστήρια όσους κατηγορούνται για φθορά ξένης περιουσίας ή «για να μην αναφέρω», όπως είπε χαρακτηριστικά «για τρομοκρατία».


Ο κ. Κουίκ χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ το πιο συστημικό κόμμα της βουλής, ανέφερε ότι θέλει να ρίξει την κυβέρνηση χωρίς να έχει πρόγραμμα για να κυβερνήσει και πρόσθεσε ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν θα γίνουν ποτέ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουίκ έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι θα δώσει θετική ψήφο στην πρόταση μόνο γιατί θεωρεί πως πρέπει να πάμε σε εκλογές προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας και εθνικού σκοπού και όχι για το λόγο για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη δυσπιστία προς την κυβέρνηση.

Είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κουίκ επιτίθεται με τέτοια σφοδρότητα κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Η διαφοροποίησή του από όλους τους βουλευτές του κόμματος ήταν εμφανής, ενώ στους διαδρόμους της βουλής, βουλευτές σχολίαζαν ότι με αυτή την τοποθέτηση θέλει να δείξει τη διαφωνία του με την πολιτική που ακολουθεί ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος σε τακτά χρονικά χρονικά διαστήματα έχει μιλήσει για μετεκλογική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.



Πηγή:  | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...