Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Θυμήθηκε την Ευγενία ο Άδωνις στη Βουλή και... βγήκε εκτός εαυτού

Άναψαν τα αίματα σήμερα το πρωί στη Βουλή μεταξύ του Αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη και του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη όταν ο πρώτος ένιωσε να θίγεται από σχόλιο του Άδωνη για τον Κώστα Βαξεβάνη και έσπευσε να τον υπερασπιστεί.


Όλα άρχισαν όταν ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον Απόστολο Κακλαμάνη και σχολιάζοντας την ραδιοφωνική του συνέντευξη στον κ.Βαξεβάνη είπε πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος κατηγορήθηκε από τη Βουλή για αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ και πως δεν είναι πρέπον ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής να δίνει συνέντευξη στο συγκεκριμένο δημοσιογράφο.

Η αναφορά του κ. Γεωργιάδη προκάλεσε την παρέμβαση του Γιάννη Δραγασάκη ο οποίος εγκάλεσε τον Υπουργό Υγείας λέγοντας πως ο υπουργός καλείται να απαντά στις ερωτήσεις των βουλευτών και όχι να ορίζει σε ποιον δημοσιογράφο θα πηγαίνει ο κάθε βουλευτής. Πρόσθεσε δε, πως αναφέρεται στον κ. Βαξεβάνη, ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα να είναι μέσα στην αίθουσα προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Η παρέμβαση Δραγασάκη προκάλεσε την έκρηξη οργής του Άδωνη ο οποίος δεν δίστασε να επιτεθεί στον Αντιπρόεδρο της Βουλής λέγοντας: «Όταν οι συνάδελφοι σας αναφέρονταν στη γυναίκα μου και έλεγαν ότι εμπλέκεται στη λίστα Λαγκάρντ δεν σας είδα να λέτε τίποτα».

Πηγή: parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...