Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Γεωργιάδης: «Πανωλεθρία» του ΣΥΡΙΖΑ – Γελάγαμε με τον Τσίπρα

Την αντιπαράθεση που σημειώθηκε στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την πρόταση μομφής σχολίασε με αιχμηρό τρόπο ο υπουργός Υγείας.


Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «πανωλεθρία» του ΣΥΡΙΖΑ ασκώντας ταυτόχρονα δριμύτατη κριτική στον Αλ. Τσίπρα.


«Η πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η συγκέντρωση που οργάνωσε στο Σύνταγμα, που κάλεσε τον κόσμο σε επανάσταση, και είχαμε την εικόνα μιας χούφτας ανθρώπων, στις 7 το απόγευμα ήταν 300 άτομα και στις 8 ήταν 1.000 με 1.200 συγκεντρώσαν κόσμο για να μη φαίνεται άδεια η πλατεία. Ο ΛΑΟΣ έκανε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις. Ούτε τους απολυμένους της ΕΡΤ δεν μπόρεσαν να μαζέψουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε σκωπτικά και στις ομιλίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: «στην πλειοψηφία υπήρχε σαρκαστική διάθεση κατά του Τσίπρα, τον χειροκροτούσε και ο Σαμαράς, γελάγαμε κάποια στιγμή από τις ανοησίες που ακούγαμε» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΙ.

«Σίγουρα βγήκε ενισχυμένη η κυβέρνηση από την πρόταση μομφής. Η μεγάλη πλειοψηφία λέει ότι δεν θέλει να πέσει η κυβέρνηση, δεν θέλουμε εκλογές. Το παρών σημαίνει στήριξη της κυβέρνησης να μην κοροϊδευόμαστε. Μας έκανε ένα δώρο ο Τσίπρας, έβγαλε τη συζήτηση της γκρίνιας των κυβερνητικών βουλευτών για το φόρο ακίνητων, όλα αυτά ξεχάστηκαν, οι βουλευτές επαναβεβαίωσαν τη στήριξη τους στην κυβέρνηση απεδείχθη το αρραγές της ΝΔ» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...