Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Tηλεοπτικό σόου Πολύδωρα: Συνάδελφοι της ΝΔ και παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας θέλουν να με βγάλουν Χρυσαυγίτη

Για συκοφαντίες στο πρόσωπο του ακόμη και από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο ο Βύρων Πολύδωρας αναφορικά με τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι μίλησε για συνεννόηση με τον κόσμο που ψήφισε το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου και όχι για συνεργασία.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο κ. Πολύδωρας δήλωσε πως «δεν υπάρχει εξίσωση ανάμεσα στη λέξη συνεργασία και συνεννόηση. Οποιος το έκανε αυτό είναι κακοήθης», ενώ διευκρίνισε πως έκανε μια ενωτική κίνηση για να αντιμετωπιστεί ένας «υπαρκτός κίνδυνος».

Σχετικά με μια πιθανή «συνεργασία» με την Χρυσή Αυγή, ο κ. Πολύδωρας επεσήμανε πως καλεί τον κόσμο «ο οποίος πλανήθηκε στις τελευταίες εκλογές και ψήφισε Χρυσή Αυγή» σε μια συνεννόηση και δήλωσε πως δεν έχει σχέση με τα ηγετικά στελέχη του ακροδεξιού κόμματος.

Συνεχίζοντας, ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε την Τρόικα πως είναι υπεύθυνη για «δύο γενιές που έχουν χαθεί» και τόνισε πως έχει ψηφίσει τα μέτρα «με πόνο καρδιάς, με το στανιό».

Στην αναφορά του Γιώργου Παπαδάκη πως πολλοί εξέλαβαν τις δηλώσεις του σαν ένα «χτύπημα» προς τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Πολύδωρας απάντησε πως εάν ήθελε θα το είχε κάνει «στα ίσια» και έκανε λόγο για «άθλιους συκοφάντες οι οποίοι θέλουν να χτυπήσουν τον Πολύδωρα» και δήλωσε με ένταση πως προσπαθούν να τον «βαφτίσουν» Χρυσαυγίτη λέγοντας κατηγορηματικά: «Θέλουν να ακυρώσουν τον Πολύδωρα συνάδελφοι της Νέας Δημοκρατίας και ''παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας'' ως Χρυσαυγίτη. Ε δεν είμαι Χρυσαυγίτης!» ξέσπασε, ενώ καταφέρθηκε και εναντίον της Φωτεινής Πιπιλή η οποία τον προέτρεψε να ενταχθεί στην Χρυσή Αυγή εάν την συμπαθεί λέγοντας πως «όταν ήμουν εγώ στη ΝΔ, η κ. Πιπιλή δεν ξέρω που ήταν».

Κλείνοντας, ο κ. Πολύδωρας επεσήμανε πως «δεν τα λέω αυτά επειδή ψάχνομαι για νέο κόμμα», χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή «αναλώσιμη» και πρόσθεσε ότι αν τον διαγράψει ο Πρωθυπουργός θα τον απελευθερώσει για να λέει τη γνώμη του ελεύθερα.



Πηγή: | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...