Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Αυτός θα είναι ο μισθός του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα

Μόνο το άκουσμα του ποσού προκαλεί... ίλιγγο. Την ώρα που για άλλους κόβονται μισθοί και συντάξεις, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, Χρήστος Παπουτσής, θα αμείβεται με 10.000 ευρώ το μήνα!

Η επιλογή του Χρήστου Παπουτσή για τη θέση του εκπροσώπου της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Γκρινιάζουν στο ΠΑΣΟΚ, γκρινιάζουν και στη ΝΔ για την επιλογή Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα Όχι μόνο στα social media που έχουν από την Παρασκευή κατακλυστεί με σχόλια πως ένας πολιτικός τον οποίο οι πολίτες άφησαν εκτός Βουλής, επιλέχθηκε να είναι το πρόσωπο της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα ή πως ο επόμενος πολιτικός που θα επιλέξει ο Αντώνης Σαμαράς για παρόμοια θέση θα είναι ο... Γιώργος Παπανδρέου.

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Λέγεται πως η τοποθέτηση Παπουτσή στη συγκεκριμένη θέση έγινε με πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Αντώνη Σαμαρά και πως πρόθεση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ήταν να... κόψει το βήχα στην εσωκομματική αντιπολίτευση.

Πολλοί αιφνιδιάστηκαν και από τις παρασκηνιακές επαφές αλλά και από το γεγονός πως ο Χρήστος Παπουτσής, που μέχρι πριν από λίγο καιρό τουίταρε κατά της συμμετοχής πολιτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Σαμαρά, τώρα δέχεται να γίνει ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Φυσικά, γκρίνιες υπάρχουν και στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, για ευνόητους λόγους.

Ο νέος εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα θα αναλάβει καθήκοντα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...