Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

«Να τους τρελάνεις όλους με τα καρφώματά σου!», ευχήθηκε ο Σαμαράς στον Αντετοκούνμπο

Είναι κι αυτό μία ένδειξη της νέας πραγματικότητας στην οποία ζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Πριν επιλεγεί στο νούμερο 15 των draft του NBA, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ πως θα περνούσε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου. Εκεί όπου ο 18χρονος μπασκετμπολίστας βρέθηκε με την οικογένειά του έπειτα από πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ευχήθηκε στον παίκτη να τους... τρελάνει όλους με τα καρφώματά του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

«Θέλω να σ' ευχαριστήσω που τιμάς τα εθνικά μας χρώματα. Θέλω να σ' ευχαριστήσω και να σου πω ότι είναι μεγάλη συγκίνηση. Ολος ο ελληνικός λαός έχει δει το πόσο αγωνίστηκες από μικρό παιδί, για να βοηθήσεις τα αδέλφια σου και έχεις γίνει παράδειγμα για πολλούς», είπε ο πρωθυπουργός στον Αντετοκούνμπο και πρόσθεσε: «Θέλω να σου πω με μεγάλη συγκίνηση και κάτι ακόμα: Να το βγάλω, όπως το αισθάνομαι: Εύχομαι στην Αμερική να τους τρελάνεις με τα καρφώματά σου».

Ο παίκτης που έγινε ο πρώτος Ελληνας που φτάνει τόσο ψηλά στα draft έδωσε ένα καπέλο δώρο στον πρωθυπουργό, ο οποίος του ευχήθηκε να είναι δυνατός και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε που σηκώσατε εκεί τη σημαία με τον αδελφό σου. Τους δείξατε έξω και λίγο Ελλάδα. Θα ήθελα να σου δώσω και ένα εικόνισμα το Αξιον Εστί, να σε φυλάει στις δύσκολες ώρες που θα έχεις εκεί, να τις κάνει πιο εύκολες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...