Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Mε ποιον γνωστό καλλιτέχνη τρώει συχνά πυκνά στο «Καστελόριζο» ο Αντώνης Σαμαράς;


Εσχάτως πρωταγωνιστεί σε σειρά διαφημιστικών σποτ, ενώ δάνεισε και τη φωνή του για το σποτ ενίσχυσης της τουριστικής συνείδησης που παρουσίασε η Ολγα Κεφαλογιάννη. Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Ρένο Χαραλαμπίδη που σύμφωνα με τη Σίβυλλα είναι τακτικός συνδαιτημόνας του πρωθυπουργού.

Η σχέση του ηθοποιού με τον πρωθυπουργό είναι στενή, και δεν είναι τυχαίο ότι ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β Αθηνών – αν και δεν αξιοποιήθηκε σε μετεκλογικά σε κάποια θέση. Μάλιστα η συμμετοχή του στο σποτ του ΕΟΤ έγινε αφιλοκερδώς.


Γράφει η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος: «Παρακολούθησα το φιλμάκι γύρω από την επικοινωνιακή εκστρατεία του Υπουργείου Τουρισμού με σκοπό την προσέλκυση περισσότερων τουριστών στη χώρα μας. Χαριτωμένο! Ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης χάρισε τη φωνή του στον άνδρα-κινούμενο σχέδιο- πρωταγωνιστή. Ο πολυπράγμων Ρένος παρατηρώ ότι τον τελευταίο χρόνο δουλεύει όλο και περισσότερο σε διαφημιστικά spots και καμπάνιες. Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης είναι ως γνωστό στενός φίλος του Πρωθυπουργού. Όταν μάλιστα υπάρχει ελεύθερος χρόνος ο κ. Αντώνης Σαμαράς τον καλεί να απολαύσουν μαζί το κυριακάτικο μεσημεριανό φαγητό τους. Συνήθως στο "Καστελόριζο" της Κηφισιάς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...