Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Η Γιώτα Τριγώνη παραιτείται από τομεάρχης της ΝΔ Δωδεκανήσων για ...υπερβολική έκθεση στο φακό

 Την παραίτησή της από τη θέση του Τομεάρχη Δωδεκανήσων της ΝΔ υπέβαλε χθες η Γιώτα Τριγώνη. Ο λόγος της παραίτησής της, όπως η ίδια δηλώνει, είναι η «πρωτοφανής επίθεση» που δέχτηκε για την έκθεση φωτογραφίας που κάνει και η οποία μετά την Αθήνα θα ταξιδέψει σε Κωνσταντινούπολη και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Συγκεκριμένα η Γιώτα Τριγώνη πριν από πέντε περίπου μήνες πραγματοποίησε μία πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Athens through my eyes», θέλοντας μέσα από το φωτογραφικό φακό της Άννας Γαλανού να ξεναγήσει και να προσελκύσει τον κόσμο στη δική της Αθήνα, επικεντρώνοντας στις ομορφιές της πρωτεύουσας.

Το πρόβλημα με την έκθεση φωτογραφίας της «γαλάζιας» Γιώτας Τριγώνη είναι ότι δείχνει περισσότερο την ίδια να ποζάρει με διάφορα φορέματα και σε διάφορες στάσεις παρά τις αθηναϊκές ομορφιές.


Οι φωτογραφίες θα παρουσιάζονταν στο ξενοδοχείο «And Hotel» της Κωνσταντινούπολης από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου με σκοπό να προβληθεί η σπουδαιότητα της Αθήνας μέσα από την απλότητα της, τον Πολιτισμό της και τις ομορφιές της με στοιχεία που μπορεί να ανακαλύψει κάθε τουρίστας σε κάθε γωνία αυτής της πόλης, όπως έγραφε η ίδια στο δελτίο τύπου. Αμέσως μετά την Κωνσταντινούπολη, η έκθεση «Athens through my eyes» θα ταξιδέψει και στην Ελβετία. Ωστόσο λόγω της έκθεσης στην Κωνσταντινούπολη υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις υποστηρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο η Γιώτα Τριγώνη προωθεί τον τουρισμό... στην Κωνσταντινούπολη. Οι αντιδράσεις λοιπόν αυτές την ώθησαν να παραιτηθεί από τομεάρχης Δωδεκανήσων. Η ίδια δηλώνει:

«Τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα συμμετέχω στο μετοχικό κεφάλαιο ξενοδοχειακής μονάδας που βρίσκεται δίπλα στην Αγιά Σοφία. Το γεγονός αυτό με καθιστά υπεύθυνη όπως και τους υπόλοιπους μετόχους για την πορεία και τη βιωσιμότητα του συγκεκριμένου ξενοδοχείου. Η συμμετοχή μου στην διαφημιστική καμπάνια που ξεκίνησε πριν από τριάμισι περίπου χρόνια και είχε σκοπό την προώθηση του συγκεκριμένου ξενοδοχείου σε καμιά περίπτωση δεν αποτέλεσε μέσο ανταγωνισμού με τον οποιονδήποτε ελληνικό τουριστικά προορισμό.


Παρόλα αυτά αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα βελτίωσης της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό, που αποτελεί όπως εκτιμώ πρωταρχικό στόχο όλων μας, πήρα την πρωτοβουλία να αναπτύξω μαζί με τους προσωπικούς μου συνεργάτες μια έκθεση φωτογραφίας που παρουσιάζει τον ιστορικό και πολιτισμικό πλούτο της Αθήνας. Η προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε από την Αθήνα και έχει ως δεύτερο σταθμό την Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις αποτελεί για μένα ένα αγωγό μεταφοράς θετικών εικόνων της Ελλάδας στο εξωτερικό ενισχύοντας το κλίμα που διαμορφώνεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Τις τελευταίες μέρες δέχτηκα μια πρωτοφανή για εμένα επίθεση σχετικά με την ασυμβατότητα της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας και του ρόλου μου ως τομεάρχη του οργανωτικού τομέα της Νέα Δημοκρατίας. Το γεγονός αυτό με φέρνει στη δυσάρεστη θέση να υποβάλω την παραίτηση μου από τα καθήκοντα του τομέα οργανωτικού Νότιας Δωδεκανήσου και να θέσω τον εαυτό στη διάθεση του κόμματος που σε κάθε περίπτωση θα βρίσκομαι δίπλα και θα προσφέρω τις εθελοντικές μου υπηρεσίες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...