Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Η Τσαρουχά έκλεισε το μικρόφωνο στην Κωνσταντοπούλου: «Σεβαστείτε τον εαυτού σας και κατεβείτε»

Επι μήνες η Ζωή Κωνσταντοπούλου τα έβαζε με τους άνδρες συναδέλφους της στις διάφορες επιτροπές της Βουλής και τους έκανε τη ζωή δύσκολη με ιδιαίτερη «συμπάθεια» στους κ.Μαρκογιαννάκη και Νεράντζη. Μέχρι σήμερα κανένας δεν είχε καταφέρει να την κάνει να σταματήσει όταν άρχιζε να μιλάει και να επιτίθεται στους αντιπάλους της.

Σήμερα όμως το βρήκε από γυναίκα και μάλιστα από την προεδρεύουσα στην ολομέλεια βουλευτή των ανεξάρτητων ελλήνων Κόλλια Μαρία Τσαρουχά. Μόλις πέρασαν τα 11 λεπτά της ομιλίας της η κ.Τσαρουχά της είπε ότι ο χρόνος τελείωσε και της ζήτησε να κατέβει κάτω. Η κ.Κωνσταντοπούλου όμως συνέχισε να μιλάει. «Ο χρόνος σας τελείωσε κατεβείτε κάτω» επανέλαβε η κ.Τσαρουχά αλλά η κ.Κωνσταντοπουλου συνέχισε να μιλάει αμέριμνη.


Μπροστά σ´αυτή τη συμπεριφορά αναγκάστηκε να της κλείσει το μικρόφωνο. Οσο και αν φώναζε η κ.Κωνσταντοπολου η κ.Τσαρουχά ήταν άτεγκτη και της απαντούσε από την έδρα «κατεβείτε από το βήμα και σεβαστείτε τον εαυτού σας και τους συναδέλφους σας». Τελικά η κ.Κωνσταντοπούλου κατέβηκε και οι βουλευτές που παρακολούθησαν το περιστατικό συγοψιθύριζαν «κοίτα που η Ζωή τη βρήκε από γυναίκα»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...