Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Η Ντόρα αφήνει «μπηχτές» για τον Αντώνη Σαμαρά, το ΠΑΣΟΚ και την Πολιτική Ανοιξη

«E, δεν είναι η πρώτη φορά....». Η απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη στην ερώτηση αν ο Αντώνης Σαμαράς «ανέστησε» το ΠΑΣΟΚ στο νέο κυβερνητικό σχήμα, δείχνει προφανώς ότι οι μνήμες είναι νωπές...

Στο περιοδικό Crash έδωσε συνέντευξη η Ντόρα Μπακογιάννη και αρκέστηκε απλά να πει με νόημα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός στην ουσία «ανέστησε» το ΠΑΣΟΚ.

Οσον αφορά την υπουργοποίηση του αδελφού της Κυριάκου Μητσοτάκη, η κ. Μπακογιάννη είπε «Ήταν σωστή.Ξέρω ότι κάθεται σε μια ηλεκτρική καρέκλα επάνω, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και στην καθαρότητα του λόγου του. Ο Κυριάκος είναι καθαρός στο λόγο του, δεν είναι η κατηγορία του πολιτικού του «ναι μεν αλλά». Ούτε είναι ο στρογγυλός πολιτικός που είναι μια μπάλα που ποτέ δεν λέει τίποτα. Είναι ένας άνθρωπος με απόψεις και νομίζω ότι είναι σκληρά δουλευταράς. Νομίζω ότι μπορεί να κάνει δουλειά».

Ρωτήθηκε για το αν η έξοδος από την κυβέρνηση ήταν μια αναγκαστική επιλογή για τον Φώτη Κουβέλη και η κ. Μπακογιάννη επέρριψε ευθύνες και στον πρωθυπουργό, λέγοντας: «Υπάρχει μια αμερικανική έκφραση που λέει ότι χρειάζονται δύο για το ταγκό. Νομίζω ότι και οι δύο έχουν ευθύνες σε αυτή την ιστορία και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Κουβέλης, και είναι κρίμα, διότι και για τη ΔΗΜΑΡ η εξέλιξη δεν ήταν θετική, αλλά και για εμάς δεν είναι θετική. Κοινωνικά τα τρία κόμματα είχαν μεγαλύτερη παρεμβατικότητα απ' ότι μόνο τα δύο».


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...