Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Μετά την Σέριφο ο Γιώργος Παπανδρέου αναπαύεται στην Κυλλήνη [εικόνες]

Μετά την φιλοξενία στο εξαιρετικής ομορφιάς σπίτι του αρχιτέκτονα Γιώργου Ζαφειρίου στη Σέριφο ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Αντα συνεχίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές στη μεγαλοπρέπεια του πεντάστερου Mandola Rosa του ομίλου Δασκαλαντωνάκη.

Σε μια καταπράσινη έκταση 500 στρεμμάτων, πάνω σε μια μαγευτική παραλία 2 χιλιομέτρων, ο πρώην πρωθυπουργός έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα θαλάσσια σπόρ που λατρεύει με θέα τη Ζάκυνθο και το απέραντο Ιόνιο, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να γευτεί τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει το πολυτελέστατο ξενοδοχειακό συγκρότημα του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, μακριά από τα αδιάκριτα και ενοχλητικά βλέμματα.

Τις προηγούμενες ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός φιλοξενήθηκε στο όμορφο και γραφικό νησί των Κυκλάδων, τη Σέριφο, με τη σύζυγό του Αντα στο πολυτελέστατο και εξαιρετικής ομορφιάς σπίτι του αρχιτέκτονα Γιώργου Ζαφειρίου και του σκηνογράφου Μανόλη Παντελιδάκη στην ακτή Λια.


Πρόκειται για μια όμορφη απομονωμένη παραλία πριν από τον Άγιο Σώστη στα ανατολικά του νησιού.

Έτσι ο κ. Παπανδρέου με τη σύζυγό του και τους φίλους τους, είχαν την ευκαιρία να περνούν τις ώρες τους απομονωμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ τα πρωινά ο Γιώργος Παπανδρέου γυμνάζοταν καθημερινά κάνοντας τζόκινγκ στην παραλία.


Μάλιστα επισκεπτόταν και τα αγαπημένα τους στέκια όπως το «Ουζερί της Καλής» στο Λιβάδι. Πάντως, όπως γράφει η εφημερίδα ακόμα δεν κατάφερε να πάει στην ψαροταβέρνα του Νικούλια, στα βόρεια του νησιού καθώς τηλεφώνησαν και ζήτησαν φρέσκα ψάρια «αλλά δεν είχαμε εκείνη την ημέρα» όπως είπαν στην εφημερίδα οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...