Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

Κορυφαία στελέχη των κομμάτων και η Λούκα Κατσέλη στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Ξεχωριστό πολιτικό νόημα έχουν τα πρόσωπα που επέλεξαν τα κόμματα, για να παραστούν και να απευθύνουν χαιρετισμό στο 1ο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη ΝΔ το «παρών» θα δώσει ο νέος γραμματέας, Ανδρέας Παπαμιμίκος σε μία κίνηση της Συγγρού να «αναγνωρίσει» το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να μην χρεωθεί σχόλια μικροκομματικής σκοπιμότητας.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη, θα παραστεί ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ από τη ΔΗΜΑΡ το παρών θα δώσει όχι ο γραμματέας Σπύρος Λυκούδης, αλλά ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Τσούκαλης, κάτι που προκάλεσε αρνητικά σχόλια στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, από τους Ανεξάρτητους Ελληνες παρών στο συνέδριο θα είναι ο Σπύρος Γαληνός, ενώ όπως ανέφερε ο Δημήτρης Βίτσας δεν υπήρξε επικοινωνία για το αν ο Περισσός θα στείλει εκπρόσωπο.

Στο συνέδριο,θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό η κυρία Λούκα Κατσέλη, ενώ εκπρόσωπο θα στείλει και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Τάσος Κατιντσάρος) που ως γνωστόν διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με το Σχέδιο Β´ του Αλέκου Αλαβάνου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...