Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Θεσσαλονίκη: ''Καρφιά'' Ψωμιάδη για Σαμαρά και αναφορά στην άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Ο πρώην νομάρχης είπε μεταξύ άλλων ότι ποτέ στο παρελθόν η ΝΔ δεν είχε τόσο μεγάλη διαρροή ψήφων προς τα δεξιά της, όπως φαίνεται να συμβαίνει με την Χρυσή Αυγή...

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς σχολιάζει την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο 9ο τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί και στην άνοδο που εμφανίζει δημοσκοπικά το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Ο πρώην νομάρχης τόνισε: «Δεν μπορεί να μην συμφωνήσει κανείς με πολλά από αυτά που επισήμανε στην ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς στο Συνέδριο. Θα περίμενα, όμως, να ακούσω κάτι και για τα εθνικά μας θέματα. Ακόμη, το να καταγγέλλουν κάποια στελέχη τη Χρυσή Αυγή και τις δράσεις της είναι το έλασσον. Το μείζον είναι να προτείνει κανείς αποτελεσματικούς τρόπους αναχαίτισης της ραγδαίας δημοσκοπικής ανόδου της ΧΑ.

Γιατί εάν δεν θέλουμε να κρύβουμε το κεφάλι μας μέσα στην άμμο, πρέπει να αντικρίσουμε την αλήθεια που λέει πως ποτέ στο παρελθόν η ΝΔ δεν είχε ανάλογη διαρροή ψήφων προς τα δεξιά της. Μαγικές λύσεις σίγουρα δεν υπάρχουν. Λύσεις, όμως, υπάρχουν..»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...