Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ψυχάρης κατά Ψυχάρη για τον Καραμανλή –Τι λέει ο βουλευτής στον πατέρα του για τον πρώην πρωθυπουργό


Με ένα tweet ο Ανδρέας Ψυχάρης άδειασε με εντυπωσιακό τρόπο το δημοσίευμα των Νέων του Σαββάτου που στη πρώτη σελίδα έγραφε ότι για την καταστροφή της χώρας ευθύνεται ο Κώστας Καραμανλής.

Ο Ανδρέας Ψυχάρης λοιπόν με ένα κείμενο λίγων λέξεων δικαιώνει τον πρώην πρωθυπουργό και τον στηρίζει στις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

Το εν λόγω δημοσίευμα της 6ης Ιουλίου έλεγε ότι οι κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή την περίοδο 2004 έως το 2009 και το όργιο σπατάλης και προσλήψεων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την χρεοκοπία της Ελληνικής οικονομίας. Το άρθρο απαντούσε μάλιστα έμμεσα στις κατηγορίες που εκτόξευσε πρόσφατα ο Μάκης Βορίδης ότι για την κρίση και το Μνημόνιο ευθύνεται η οικονομική πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου.


«Τα Νέα» σε πρωτοσέλιδο άρθρο επέρριπταν την ευθύνη για το χρέος στον Κώστα Καραμανλή και παρουσίαζαν αναλυτικό πίνακα με το «ημερολόγιο του χρέους» από το 1975 έως και το 2009. Η εφημερίδα σημείωνε ότι στο τέλος του 2009 το χρέος είχε εκτοξευτεί στο 127,9% του ΑΕΠ και το έλλειμμα στο 15,6%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...