Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ο ποιητής Νάνος Βαλαωρίτης ξαναχτυπά και κατακεραυνώνει τον Σόιμπλε: Βαμπίρος που ρουφάει μέσω του ευρώ το αίμα μας

Και ενώ η επιστολή του στον Αντώνη Σαμαρά για τη Χρυσή Αυγή ακόμη συζητείται, ο σημαντικός ποιητής μας Νάνος Βαλαωρίτης, μέσω facebook μιλάει για τη θρασύτητα της επίσκεψης του Σόιμπλε «σε μια χώρα θύμα του» και προσθέτει πως ένας πεθαμένος μπορεί να σκοτωθεί μόνο μέσα ανασκολοπήσεως στον τάφο του...

Γράφει χαρακτηριστικά: «Επί τη ευκαιρία της θρασύτητας της επισκέψεως σε μια χώρα θύμα του σα να μη συνέβαινε τίποτα θα ήθελα να πώ τα εξής:

O κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει πεθάνει από καιρό και έχει μετατραπεί σε βρυκόλακα, ήτοι επί το γνωστότερο, "βαμπίρος", ρουφώντας μέσω του Ευρώ το αίμα όλων των Ευρωπαϊκών Οικονομιών.
Ο κ. Σόιμπλε θα έκανε θαυμάσια στο ρόλο του Νοσφεράτου, διάσημου ήρωα του Εξπρεσιονιστικού γερμανικού κινηματογράφου.
Ως είναι γνωστόν, είναι πολύ δύσκολο να σκοτώσει κανείς έναν πεθαμένο και γίνεται αυτό μόνο δια ανασκολοπήσεως στον τάφο του.
Τελειώνω με αυτή τη νεογοτθική παρομοίωση διότι ο ίδιος φέρεται σαν Γότθος Βάρβαρος όχι μόνο απέναντι σε μας αλλά σε όλη την Ευρώπη, πεισματικά επιμένωντας να εφαρμόζει μέτρα λιτότητας σε οικονομίες υπό ύφεσιν.
Όπως φαίνεται για τέτοιους τα αισθήματα δεν ισχύουν παρά μόνο μια αχόρταστη δίψα μίσους και εκδίκησης.»



Και προσθέτει: «Συμβουλεύω στους Έλληνες πολίτες επειδή θ'αναγκαστούμε να επιστρέψουμε στην μαγεία για να τον πολεμήσουμε, να κρεμάσουν τσαμπιά από σκόρδα στις πόρτες τους και να φάνε πολύ σκόρδο ώστε να βρωμίσει ο τόπος που είναι ο παραδοσιακός τρόπος να αποφεύγουμε τους Βαμπίρους. Για καλό και για κακό να κρεμάσουν και ένα Σταυρό στη πόρτα τους.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...